Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

10 000 kuna godišnje: Studenti pomorskih fakulteta od sljedeće godine mogu računati na novu stipendiju

MojFaks | Akademska četvrt, 21.12.2017.10 000 kuna godišnje: Studenti pomorskih fakulteta od sljedeće godine mogu računati na novu stipendiju

Na inicijativu Sekcije mladih Sindikata pomoraca Hrvatske, SPH pokreće novi projekt - stipendiranje studenata pomorskih fakulteta.

Od iduće akademske godine Sindikat pomoraca Hrvatske stipendirat će dva studenta pomorskih fakulteta, s iznosom od 1000 kuna mjesečno, odnosno deset tisuća kuna godišnje.

Natječaj za stipendije bit će raspisan sljedeće godine, a kao kriterij uzimat će se akademski uspjeh i socijalni status, dok će kriterij za nastavak jednom dobivene stipendije biti prosjek ocjena od 3,5.

Studenti natječaj mogu očekivati u kolovozu iduće godine, a dotad će u Sindikatu razraditi kriterije za dodjelu stipendija. Stoga savjetujemo svim studentima pomorstva da pažljivo prate sve novosti koje će objavljivati iz Sindikata pomoraca Hrvatske.

L.B./izvor: sph.hr
foto: Sekcija mladih SPH/sph.hr


pomorski fakultetiSindikat pomoraca HrvatskestipendijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se