Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti ovog fakulteta menzu čekali 28 godina: Evo kako izgleda novi restoran na TTF-u! FOTO

MojFaks | Akademska četvrt, 29.10.2019.Studenti ovog fakulteta menzu čekali 28 godina: Evo kako izgleda novi restoran na TTF-u! FOTO

U utorak 29. listopada 2019. na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu svečano je otvoren restoran Studentskoga centra. Otvorenju su prisustvovali Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i sanacijski upravitelj Studentskog centra Mirko Bošnjak.

Danas točno u podne otvorena je nova menza na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu na čijem su svečanom otvorenju prisustvovali Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, dekanica Tekstilno-tehnološkoga fakulteta Gordana Pavlović te sanacijski upravitelj SC-a Bošnjak i ostali djelatnici SC-a.


foto: MojFaks

Važan korak u podizanju studentskog standarda


Na početku svečanosti otvaranja prisutnima se obratila dekanica fakulteta Gordana Pavlović te je, zahvalivši se nazočnosti svih prisutnih, istaknula da joj je iznimna čast što po prvi puta u 28 godina, odnosno od 1991. na Tekstilno-tehnološkome fakultetu u Zagrebu "možemo sa Studentskim centrom otvoriti restoran prehrane za potrebe naših studenata." Uz to, napomenula je da je ovo iznimno važan korak prema podizanju studentskoga standarda.

Na otvorenju je prisustvovao i Rektor Sveučilišta u Zagrebu koji je pohvalio inicijativu Fakulteta te realizaciju SC-a pod vodstvom Bošnjaka i ostalih kolega. Ističe da je važno da studenti udaljenijih fakulteta imaju mogućnost vlastite menze. "Radimo na koristi studenata, a i na korist svih djelatnika. Uz dobru organizaciju svi će moći jesti ono što nam svakodnevno nudi Studentski centar", za kraj je rekao Boras. 


foto: MojFaks

SC: "Naša je misija studentski standard!"


Okupljenima se kratko obratio i sanacijski upravitelj Studentskog centra u Zagrebu Mirko Bošnjak, koji ističe brigu o studentima kao temeljnu zadaću Studentskog centra. "Izuzetno mi je zadovoljstvo da možemo danas otvoriti restoran na Tekstilno-tehnološkome fakultetu. Činimo sve u korist studenata, a naša je zadaća da približimo uslugu prehrane svim fakultetima za koje postoje uvjeti i to smo danas konačno napravili i na ovome fakultetu. Prije svega, naša je misija studentski standard!", zaključuje Bošnjak. 

Na samome kraju, uz riječi zahvale, obratila se svima predstavnica studenata Tea Tesla koja je ujedno i prerezala vrpcu: "U ime svih studenata zahvalila bih se Rektoru, Dekanici te svima zaslužnim na ovakvom poduzetnom koraku i što su mislili na kvalitetu koju trebaju pružiti studentima tijekom njihovog studiranja."


foto: MojFaks

Menza se smjestila na samom ulazu u fakultet. Ugodnog je ambijenta, iako broji svega 30 sjedećih mjesta. Tu je jedna samoposlužna linija te manji dio šanka na kojem studenti mogu naručiti tople napitke. Radno vrijeme menze je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00.

Prve reakcije prilikom otvorenja menze bile su zadovoljavajuće, a mnoštvo koje se okupilo na ceremoniji pohrlilo je prema bogato pripremljenom švedskom stolu te u trenutku naše nazočnosti još nijedan student nije ušao u novootvorenu menzu. Nadamo se da će studenti TTF-a uživati u toplim i slasnim obrocima novootvorene menze!


Fotografije svečanog otvorenja novootvorene menze pogledajte u nastavku...foto: MojFaks


foto: MojFaks


foto: MojFaks


foto: MojFaks


foto: MojFaks


foto: MojFaks


foto: MojFaks


Foto: MojFaks


V.S.
Foto: MojFaks


studentistudentski centarmenzaTTFrestoranSCKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se