Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

KORONA I U TREĆEM SVEUČILIŠNOM GRADU! COVID-19 ušao na još jedan fakultet: 2 studenta zaražena, organiziran hitni sastanak...

MojFaks | Akademska četvrt, 07.07.2020.KORONA I U TREĆEM SVEUČILIŠNOM GRADU! COVID-19 ušao na još jedan fakultet: 2 studenta zaražena, organiziran hitni sastanak...

Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci javlja da su i na ovom fakultetu dvojica kolega zaražena.

"Iznenadno smo kontaktirani o slučaju dvoje studenata oboljelih od COVID-19. Oboljele kolege su bili savjesni i kontaktirali voditelja studija, prodekanicu za nastavu, te studentskog pravobranitelja", javljaju na službenoj FB stranici.

"U nastaloj situaciji od presudne je važnosti pristupiti situaciji racionalno i pričekati službeno priopćenje Fakulteta - koji je trenutno organizirao hitni sastanak. Svi zajedno, od uprave Fakulteta do predstavnika studenata, radimo na raščišćavanju situacije te vas molimo za strpljenje dok ne pronađemo rješenje za novonastalu situaciju", nastavili su u svojoj objavi.

S obzirom na dojave drugih kolega koji su nam pružili više informacija o zarazi, pratit ćemo situaciju i dalje. Očekujemo i odgovor dekana i prodekanice za nastavu ovog Fakulteta.

L.B./foto: idisturato.com
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se