Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Ne treba nam znanost nego hrana: Studenti iz Koprivnice pitaju se 'Di bumo jeli'?

Objavljeno 06.10.2016. u Akademska četvrt

Menza je neophodna za svako Sveučilište i studente. Sveučilište Sjever sve je poznatija točka na akademskoj karti Hrvatske, no nedostatak menze velika je rak-rana grada u kojem se nalazi.

'Povoljno pišem seminare, ali i disertacije': Tko je kriv što studentima drugi pišu radove?

Objavljeno 05.10.2016. u Akademska četvrt

Seminarski radovi su ono što će pratiti svakog studenta kroz gotovo cijelo školovanje, a neki ih se toliko groze da plaćaju drugim ljudima da ih im napišu.

Jeste li već čuli za 'mali Oxford'? Orahovica postala sveučilišni grad!

Objavljeno 04.10.2016. u Akademska četvrt

Mnogima je Orahovica prepoznatljiva po hvaljenom glazbenom festivalu Ferragosto, a sada će biti poznata i po tome što je postala sveučilišni grad. Naime, ovo je povijesni dan za Orahovicu jer je dobila preddiplomski studij fizioterapije.

U Saboru ih nema, a na fakultetima? Evo koliko hrvatskih visokih učilišta na čelu ima dekanicu

Objavljeno 04.10.2016. u Akademska četvrt

Vijest da je neki fakultet 'preuzela' žena najčešće odjekne u medijima. Je li tome tako zato što ih je na rukovodećim pozicijama u akademskom svijetu premalo?

Uzbudljiva jesen na Sveučilištu u Osijeku: uskoro kreće novi studij dentalne medicine

Objavljeno 03.10.2016. u Akademska četvrt

U srijedu, 28. rujna 2016. godine, u prostorijama Centra za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijeku Orahovici održana je 10. sjednica Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u akademskoj 2015./2016. godini.

Elektroničke prijave na diplomske studije uspješno provedene: objavljene rang liste za upise

Objavljeno 03.10.2016. u Akademska četvrt

Elektronički sustav prijava smanjit će troškove prijava i minimalizirati papirologija te povećati transparentnost postupka upisa...

Ne donose hrpu love, ali su važne: Diplome s kojima možeš mijenjati svijet

Objavljeno 27.09.2016. u Akademska četvrt

Kada dođe naš osobni dan odluke o tome koji ćemo fakultet upisati, uglavnom krenemo prema onome što nas zanima ili prema onome u čemu se vrti veliki profit. Idealno bi bilo uskladiti jedno s drugim i voditi se vlastitim preferencijama kako bi si osigurali pristojan život, ali to se rijetko kada dogodi.

Otvorena nova menza u Splitu: 4500 obroka svaki dan, VIP restoran i mljac meni

Objavljeno 27.09.2016. u Akademska četvrt

Dugačkim redovima za topli obrok na Kampusu došao je kraj jer danas se u Studentskom domu 'Dr. Franjo Tuđman' otvara veliki restoran, površine 1500 metara četvornih, s više od 400 sjedaćih mjesta i kapaciteta od 4500 obroka dnevno.

Tata studentice s FFZG-a uzvraća udarac: 'Saborske zastupnike plaćaju roditelji studenata koje ste najprimitivnije izvrijeđali'

Objavljeno 26.09.2016. u Akademska četvrt

Javnost je ostala zgrožena nad Facebook statusom saborskog zastupnika Željka Glasnovića u kojem poziva na 'pendrečenje' i napad na studente Filozofskog fakulteta suzavcem.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se