Kolegij za prevođenje

Na službenoj stranici Sveučilišta u Zagrebu objavljen je Natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij „Konferencijsko prevođenje“.

Natječaj je raspisan od strane Centra za poslijediplomske studije, a vrijedi za akademsku godinu 2023./2024. i za stjecanje akademskog naziva: specijalist/ ica konferencijskog prevođenja. Pravo upisa na studij imaju oni koji su stekli diplomu sveučilišnoga četverogodišnjega dodiplomskog studija ili sveučilišnu diplomu magistra struke uz uvjet polaganja razradbenog ispita.

Iznimno, pravo upisa imaju i osobe koje su završile stručni diplomski studij uz polaganje razlikovnih ispita koje određuje visoko učilište i uz uvjet da imaju najmanje pet godina radnog staža u području izvođenja studija te polaganje razradbenog ispita.

Prijavi treba priložiti ispunjen obrazac za prijavu, ovjerenu presliku diplome/rješenja o akademskom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u slučaju da je diploma stečena u inozemstvu i životopis.

Cijene školarine i sve ostale informacije možete vidjeti na službenoj stranici, a rok za podnošenje prijave je 18. kolovoza.

Sveučilište u Zagrebu Konferencijsko prevođenje poslijediplomski studij Radni staž razlikovni ispiti

Još vijesti