Nauči studenta na razmjeni kako se zabaviti

Voliš se družiti i sklapati nova prijateljstva? Ovo je sjajna prilika za tebe. Erasmus Student Network te poziva za da postaneš Buddy i pomogneš stranom studentu upoznati Zagreb. Naime, Buddy je lokalni student koji bude spojen s jednim internacionalnim studentom koji svoj Erasmus provodi u Zagrebu. Buddy je tu da mu pomogne oko prilagodbe u novom gradu i odgovori mu na sva pitanja. Osim toga, Buddy je i osoba za druženje, izlaske pune divnih uspomena i osoba za popiti kavu nakon faksa.

„Ukoliko voliš upoznavati nove ljude, kulture i jezike, stvarati prijateljstva i poznanstva, znaš sva popularna mjesta za učenje po gradu, a i sam/a možda razmišljaš o odlasku na Erasmus, Buddy Sustav je ono što ti treba!“, kažu na stranici TTF-a.

Dakle, tvoj je zadatak da studentu na razmjeni budeš prijatelj i pomogneš mu priviknuti se na novu okolinu i usput se zajedno zabavite. Osim tih pogodnosti, kao član Buddy Sustava imaš pravo na ESNcard i pravo na sve pogodnosti koje nosi što uključuje dolazak i sudjelovanje na svim ESN Zagreb eventima.

 

 

Prijave su otvorene do 30. kolovoza 2023., a već tjedan dana nakon dobit ćeš svog internacionalnog Buddya. Prijaviti se možeš na poveznici, a za sva dodatna pitanja možeš kontaktirati ESN na @esnzagreb na Instagramu.

Erasmus Student Network ESN buddy Studentska razmjena

Još vijesti