Mladi koriste pametnu tehnologiju.

Mladi poduzetnik Ivan Mrvoš iz Solina hrvatskoj javnosti poznat je po svom konceptu „pametnih“ klupa koje su doživjele veliki uspjeh, kao i kod nas, tako i u inozemstvu.

Mrvoš je danas vlasnik kompanije Include, koja je izrasla u tvrtku koja dizajnira, razvija i proizvodi razna rješenja za gradove i lokalne samouprave, pridonoseći javnoj povezanosti, mikromobilnosti, upravljanju otpadom te mjerenju kvalitete zraka.

Dosad su isporučili više od 1700 proizvoda na 60 tržišta u više od 500 gradova i općina diljem svijeta, te su dio najznačajnijih „Smart City” projekata, prepoznati od strane Deutsche Telekom Groupe, Nokia, Kia i Red Bull, koji su također investirali u njihove proizvode.

Kako je objavio na Facebooku, njegova je tvrtka u procesu otvaranja novih radnih mjesta i ojačavanju postojećih zbog čega traži kvalitetan kadar za zapošljavanje.

„Tražimo brusača, terenskog tehničara, kontrolora kvalitete, operatera stroja, lakirera i djelatnike proizvodnje koji će raditi na sklapanju proizvoda“, nabraja na početku oglasa.

900 eura i putni troškovi, 30 dana godišnjeg, kava i čaj

„Uvjeti koje nudimo su dobri (ili barem mi tako mislimo) i naša filozofija je vrlo jednostavna. Startna neto plaća za sva radna mjesta je oko 900 EUR + putni troškovi. Ako znate posao, obavljate ga kvalitetno i unutar zadanih rokova znači da će i firma imati više posla pa tako uvjeti kroz vrijeme mogu biti jedino bolji“, pojašnjava.

Kako dalje navodi u svom oglasu, godišnji odmor u njegovoj kompaniji može brojati i do 30 dana. „Što ste stariji, s više djece i većim stupnjem obrazovanja – više GO imate. Prekovremenih nema puno, a kad ih ima plaćaju se kako zakon kaže da bi se trebali plaćati. Osiguran je neograničen pristup kuhinji, dobroj kavi i čajevima“, nabraja dalje prednosti rada u ovoj firmi.

Fleksibilni smo oko svega. Ne štopamo radno vrijeme u sekundu, nemamo problem ako morate usred radnog vremena skupiti dijete u vrtiću i odvesti ga doma. Dok god ste fer i radite korektan posao isto možete očekivati i od nas“, dodaje za kraj uz poruku svima da se jave ako se vide na nekoj od pozicija ili poznaju nekoga tko zna i želi raditi ove poslove.

„Učiniti naše zajednice boljim mjestom za život moto je svega što radimo. Zato neprestano istražujemo, razvijamo i inoviramo održiva rješenja pametnog grada koja mogu imati koristi za veće dobro”, stoji na službenim stranicama tvrtke Include.

Prijave za posao traju do 10. prosinca.

Ivan Mrvoš pametne klupe InClude zapošljavanje Poslodavac

Još vijesti