Galerija Lea Žic Iskustvo studentske razmjene u Poljskoj - 8 Iskustvo studentske razmjene u Poljskoj - 7 +5 Iskustvo studentske razmjene u Poljskoj - 6

Od mnogobrojnih lokacija diljem Europe, studentica Lea odabrala je Poljsku! Svoje inozemno iskustvo odradila je u malom poljskom gradiću Lublinu, odmah uz granicu s Ukrajinom.

Premda to nije bio njezin prvi izbor jer je sanjala o toplijim destinacijama poput Španjolske i Portugala, svoje semestralno Erasmus iskustvo opisala nam je u novoj epizodi StudiGO serijala.

Ono što njezino iskustvo čini posebnim jest prijava na razmjenu koja nije išla „kao po špagi“. Zakasnila je i nije se prijavila na vrijeme, no uz žalbe uspjela je postati jedna od onih studenata koji su doživjeli nezaboravna iskustva na svojim Erasmus razmjenama.

Lea danas ima potpuno drugačije mišljenje o Poljskoj, državi u kojoj je studirala i živjela nekoliko mjeseci, iako od nje nije imala gotovo nikakvih očekivanja.

Je li joj stipendija bila dovoljna, koja joj je bila najdraža država tijekom Erasmus iskustva i je li naučila poljski, saznajte u novoj epizodi!

studiGO nova buzz erasmus razmjena erasmus studenti Studentska razmjena erasmus u poljskoj lublin poljska

Još vijesti