Upisala medicinu zbog popularne televizijske serije.

Svi studenti dobro znaju koliko je medicinska struka teška, a to se posebno odnosi na medicinski fakultet. No, oni koji zaista žele to i studirati moraju imati veliku ljubav prema istom.

U suprotnom, teško je završiti taj fakultet, a poslije nije ni toliko jednostavno raditi posao kojeg ne voliš, pogotovo u ovom području.
Ova djevojka je, očito, pogriješila sa svojim upisom medicine. Na svojem TikTok profilu objavila je video u kojem piše kako je oduvijek bila obožavateljica svima popularne serije „Dr.House“ te da je upravo ovaj serijal razlog zbog kojeg je upisala medicinu.

 

@tina_buce Zajebajen se nebi minjala svoj faks ni za sta na svitu, al da je tako jednostavno nije hahahah #fyp #foryoupage #viral #xyzbca #goviral #furdich #foryou #med #medicine #medstudent #medschool ♬ Omadjijan - Sanja Vucic

 

Ipak, nije sve tako jednostavno kao što se čini. Shvatila je da medicina ipak nije samo ono što se prikazuje u ovoj popularnoj seriji, od slučajeva do bolesti koje tamo liječe.

„Skužiš da je to puno više od skužit iz pacijentovog pogleda i MRI-a da ima rijedak oblik tumora koji je uzrokovan mikroorganizmom iz ljepila koje mu je mater „snifala“ 1987.“, napisala je u svojem videu.

Studenti se poistovjećuju s njom

Nije jedina, s obzirom na to da su se mnogi u komentarima poistovjetili s ovom studenticom na vlastitim primjerima.

Grey's Anatomy…a sad prava anatomija“, pisalo je u jednom od komentara. Očito je kako se više ljudi nalazi u ovom viralnom videu koji je to postao u kratkom vremenu.

U svakom slučaju, nadamo se da će obje studentice završiti fakultet pa će zbog spomenutih serija imati lijepe uspomene kojih će se rado prisjećati.
 

medicina Medicinski Fakultet Upis fakulteta Dr. House grey's anatomy savjeti za brucoše

Još vijesti