Nevjerojatno strpljenje bilo je potrebno da materijal za ispit urezbari u kemijske olovke...

Učenje za ispit iz Kaznenog prava zahtijeva puno vremena i truda, ali isto tako i urezivanje cijelog nastavnog plana i programa po cijeloj površini 11 kemijskih olovaka.

Jedan student iz Španjolske odabrao je upravo ovu drugu opciju pa je tako urezao (izrezbario) gotovo mikroskopska slova u komplet plavih kemijskih olovaka.

Ovakav pokušaj još niste vidjeli! Studentica prava varala na ispitu na još neviđen način: Koristila nevidljivu tintu

Umjetnik u varanju (i rezbarenju!) nažalost je uhvaćen, a kreativne bilješke su zaplijenjene, iako bi bile dostojne mjesta u nekom muzeju umjetnosti.

Grafit u olovci navodno je zamijenio iglom što je omogućilo lako urezivanje

Predavačica na Sveučilištu Malaga, Yolanda de Lucchi, objavila je na Twitteru slučaj bizarnog pokušaja varanja prošle srijede.

"Spremajući svoj ured, pronašla sam ovu sveučilišnu relikviju koju smo oduzeli jednom studentu prije nekoliko godina", napisala je u objavi. "Kazneno pravo urezano u kemijske. Kakva umjetnost!"

 

Gonzo, koji tvrdi da poznaje studenta koji je to učinio, rekao je da je "umjetnik grafit u mehaničkoj olovci zamijenio iglom." To mu je navodno omogućilo "super lako urezivanje na kemijske."

Yolandin post je od tada podijeljen više od 24.000 puta, s gotovo 300.000 lajkova.

Nekoliko je ljudi istaknulo ono očito – da ako je student uložio toliko truda u pisanje ovako nesvakidašnjeg šalabahtera, mogao je jednostavno sve i naučiti.

Sasvim sigurno možemo zaključiti da su studneti uvijek dva koraka ispred svakog profesora kada je riječ o varanju na ispitima.

Još vijesti