Proslavi uz slatko!

Zamisli ovaj scenarij. Vrijeme radnje: subota. Mjesto radnje: Sava.
Probudio si se u 11 sati, popio kavu i otišao s cimerom na ručak. Fino ste se najeli, ali od „deserata“ su u ponudi bile samo jabuke, banane i voćni jogurt. Te namirnice nisu dostojne nazivati se desertima. Na meniju je bio puding od vanilije.

I ti i cimer ste prošli tjedan imali kolokvije. Iscrpljeni ste i fali vam šećera. Cimer predloži da odete gore do slastičarne na kolač ili sladoled. Ili oboje. Oduševljeno pristaneš. Međutim, umjesto slatkih kolača, suočite se s gorkim razočarenjem. Subota je, a slastičarna na Savi ne radi vikendom.

Žao nam je ako te ova tužna priča rasplakala. Nakon ovog tragičnog uvoda, donosimo ti dobre vijesti. Ako si prolazio pored slastičarne prošle subote i vidio ljude kako jedu kolače ili nose sladoled u žutim papirnatim posudicama na voće, nisi halucinirao. Naime, slastičarna na Savi od sada radi i vikendima, kako je objavio Studentski odbor Sava na Facebook grupi studentskog doma Stjepan Radić.

Slastičarna će tako raditi od 13:30 do 20:30 sati s pauzom od 16 do 17 sati. Radno vrijeme pizzerije vikendom je od 11:30 do 20:30 sati. Restoran 2 je otvoren od 12 do 16:30 te od 18 do 21:30, dok Restoran 1 neće raditi vikendom.

Još vijesti