Zajedničkim outfitom odala priznanje i svojoj mački...

Francesca Bourdier odnedavno se može pohvaliti velikim uspjehom: diplomirala je na Sveučilištu u Teksasu u klasi 2022. Međutim, ovo veselje može podijeliti i s još jednim članom obitelji: svojom mačkom Suki.

Kao i Bourider, Suki je također bila predana i marljiva studentica koja je prisustvovala svakom zoom predavanju. Naime, zbog pandemije koronavirusa i činjenice da je većinu svog studentskog života provela pod restrikcijama i u strahu od COVID-a, Francesca je većinu predavanja odslušala na daljinu, u čemu joj je društvo pravila njena ljubimica, piše Fox 7.

"Da, moja je mačka bila na svakom zoom predavanju kao i ja stoga smo OBJE 'diplomirale' na Sveučilištu u Teksasu", napisala je na svom Instagram profilu Bourdier. I njena Suki na fotografijama nosi jednaku opravu i kapicu.

 

 

"Ovdje sam samo zato jer sam vas vidjela na vijestima. I sama sam luda žena s mačkama koja je totalno opsjednuta ovom situacijom", piše jedna gospođa komentar ispod fotografija.

"Ovo je najslađa i najoriginalnija stvar koju sam vidio u dugo vremena. Čestitke objema", piše pak netko drugi.

"Imaš li Instagram za svoju mačku jer bih ju voljela pratiti", zanimalo je pak treće jer ih je mačka toliko oduševila.

Francesci ovo nije bilo prvi put da je osmislila odjeću i za svoju ljubimicu. Naime, bavi se šivanjem i dizajniranjem kompleta odjeće za kućne ljubimce i njihove vlasnike kako bi bili što sličniji jedni drugima.

izvor: fox7austin.com

Još vijesti