Studenti KIF-a peku palačinke.

Studenti Kineziološkog fakulteta svake godine organiziraju prikupljanje donacija za odlazak na stručnu nastavu, pečenjem slasnih palačinki ili kuhanjem mirisne kave. Tako je to slučaj i ove godine, a bez obzira na inflaciju i rast cijena proizvoda, njihove palačinke može si priuštiti svatko – čak i oni studenti koji su vječito praznog novčanika.

Studentica KIF-a na smjeru skijanja, Petra Ivić, otkrila nam je o kakvoj akciji je riječ. Naime, studenti na ovaj način prikupljaju sredstva koja su im potrebna za praktičnu nastavu u Italiji. Na tu praksu odlaze samo studenti koji su na četvrtoj godini studija izabrali usmjerenje skijanja.

Studenti KIF-a prodaju palačinke

„Uspijemo pokriti troškove prijevoza, što je super, ali to opet ovisi o tome koliko studenata izabere smjer skijanje. Ove godine taj smjer je odabralo oko 25 studenata, ali u akciji sudjeluje i prošlogodišnja generacija pa nas je trenutno 30-ak“, rekla je Petra za MojFaks.

Upravo zbog toga, ove godine vrijedni studenti Kineziološkog fakulteta peku i prodaju palačinke za svega 10 kuna po komadu. Petra je jedna od njih, zajedno sa svojim kolegama, koja će do 22. prosinca u glavnom hodniku KIF-a prodavati palačinke.

Studenti KIF-a prodaju palačinke

Dobrodošli su svi studenti, kako nam govori, a za palačinke nude veliki izbor namaza i dodataka poput Nutelle, Linolade, bijele čokolade, pekmeza, keksa, kokosa, oraha i Kraš Expressa.

Iako će dio troškova ipak morati snositi sami, pomognite im da ovim donacijama uspiju „pokriti” prijevoz do Italije!

Kineziološki fakultet Praktična nastava skijanje u Italiji donirajte studentima palačinke i kava

Još vijesti