Loše vrijeme pomrsilo je planove mnogih

Organizatori ovogodišnjih proljetnih festivala više ne moraju brinuti o dovoljnoj količini dezinfekcijskih sredstava i potvrdama o preboljenju koronavirusa jer je pandemiji došao i službeno kraj. Međutim, ono što ovoga svibnja muči organizatore jesu izuzetno loše vremenske prilike s mnogo kiše i niskih temperaturama za ovo doba godine.

Tako se Zagreb beer fest koji se trebao održati ovaj tjedan od četvrtka do nedjelje u Parku dr. Franje Tuđmana ipak odgađa za dva tjedna. Besplatne koncerte, više od 180 vrsta piva bit će moguće probati na početku sljedećeg mjeseca, od 1. do 4. lipnja

Osim ovog događaja, svi koji su htjeli sudjelovati na Kampusijadi  morat će pričekati do četvrtka. Ovaj važan studentski zabavno-sportski događaj sve aktivnosti sa srijede prebacuje na naredna dva dana jer bi se, umjesto u brojnim sportovima koje su kolege organizatori pripremili, sudionici natjecali u plesu na kiši.

Organizatorima nek pljuskovi operu glavobolju od pozivanja svih koji su se prijavili uz onu, vječno citiranu – poslije kiše dolazi sunce.

Dok čekate koncert Bluvinila, provjerite što su nam rekli u intervjuu za Buzzin!

 

otkazivanje događaja loša vremenska prognoza Zagreb Beer Fest Kampusijada Kampus Borongaj Kamo za vikend

Još vijesti