Prekid internetskog prometa

Filozofski fakultet u Zagrebu, na svojem službenom Facebook profilu, stavio je obavijest o prekidu internetskog prometa koji se dogodio prošlog četvrtka.

Naime, kako pišu, 11. siječnja oko 12 sati i 45 minuta došlo je do nepredviđenih problema s internetskim prometom prema zgradi Fakulteta. Zbog tog problema onemogućen je pristup web stranici Filozofskog fakulteta u Zagrebu, pristup e-pošti fakulteta i drugim računalnih servisima.

Kako napominju, odmah su kontaktirali nadležne službe CARNET-a kako bi čim prije riješili ovaj problem, na što im je rečeno da će se situacija riješiti danas tijekom dana. Nadalje, naveli si i koje točno e-pošte su nedostupne s obzirom na prekid internetskog prometa.

„Unatoč privremenim poteškoćama, želimo vas obavijestiti da je e-pošta s nastavkom @m.ffzg.hr funkcionalna izvan zgrade fakulteta, dok je e-pošta s nastavkom @ffzg.hr i dalje funkcionalna unutar zgrade fakulteta“, napisali su u objavi.

Samim time, nadaju se kako će CARNET izvršiti svoje obećanje o rješavanju problema danas tijekom dana. Ujedno mole sve za strpljenje i zahvaljuju se na razumijevanju studentima i zaposlenicima fakulteta koji nisu u mogućnosti pristupiti web stranici i e-pošti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
 

Filozofski fakultet u Zagrebu carnet Prekid interneta nedostupna web stranica ndostupna e-pošta

Još vijesti