Idealno za doček u podne!

Ni ove godine nismo imali bijeli Božić. Iako ga nismo imali već nekoliko godina, nismo očekivali ovako visoke temperature.

Slično nas vrijeme očekuje i za Novu godinu, a svi oni koji ju planiraju dočekati na otvorenom, mogu ostaviti debele zimske jakne kod kuće.

Na Silvestrovo se očekuju dnevne temperature do 15 stupnjeva Celzijevih, a tijekom noći će temperatura pasti na 8 stupnjeva. Kad se prisjetimo da je nekada temperatura zimi tijekom dana bila u minusu, ovo je vrlo toplo vrijeme. Gotovo kao da je proljeće.

„Stara godina, odnosno subota, bit će sunčanija i uglavnom suha. Puhat će umjeren, ponegdje u gorju povremeno i jak jugozapadnjak. Na Jadranu će vrijeme tijekom narednih dana također biti promjenljivo i iznadprosječno toplo. Vrijeme od Stare na Novu Godinu bit će iznadprosječno toplo. Samo će ponegdje u gorskom području i na sjevernom Jadranu biti malo kiše. Nove izraženije oborine i hladnije vrijeme možemo očekivati od sredine sljedećeg tjedna“, rekao je meteorolog Ivan Čačić u vremenskoj prognozi Nove TV.

Klimatske promjene nas malo plaše, a i nagle promjene vremena loše utječu na raspoloženje mnogih. S vedrije strane, to znači da ćemo moći odjenuti odjeću primjerenu dočeku, haljinice i košulje. I to bez tri potkošulje ispod. Nećemo morati imati ni dva para čarapa, a nećemo se ni smrznuti dok polupijani budemo čekali taksi ili bus za prijevoz kući.

Izvor: Nova TV

Mladi na partyju. Gdje ćeš dočekati Novu godinu? Donosimo popis koncerata na trgovima diljem Hrvatske!

Varaždinska županija subvencionira smještaj studenata kod privatnih stanodavaca. Banke upozoravaju: Kartice i online bankarstvo se neće moći koristiti oko Nove godine, opskrbite se gotovinom

Nova godina Vremenska prognoza Doček Nove Godine vrijeme

Još vijesti