Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Career Speed Dating: u samo 8 minuta otkrij ima li 'kemije' između tebe i poslodavca

MojFaks | Događanja, 29.11.2016.Career Speed Dating: u samo 8 minuta otkrij ima li 'kemije' između tebe i poslodavca

Događaj koji zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i eSTUDENT okupit će 30 poslodavaca iz hrvatske i inozemstva.

U četvrtak, 15. prosinca 2016. u terminima od 9:00 do 17:00h na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se Career Speed Dating, jedinstveni spoj razgovora za posao i speed datinga.

Sudionike očekuje izvanredna prilika da već na fakultetu izvježbaju predstavljanje na intervjuu za posao i osiguraju karijeru u najboljim tvrtkama. Tako će Career Speed Dating na jednom mjestu omogućiti studentima FER-a te studentima srodnih tehničkih i STEM-usmjerenih fakulteta i veleučilišta u Zagrebu da saznaju koje su im mogućnosti zaposlenja, praksi i daljnjeg obrazovanja te da iskoriste priliku za networking.

Osam minuta za posao na prvi pogled


Za jedan razgovor između studenta/ice i poslodavca rezervirano je točno osam minuta. U tom vremenu student/ica će se predstaviti poslodavcu i odgovoriti mu na ključna pitanja te će imati priliku dobiti odgovore na pitanja koja ga/ju najviše zanimaju - na kojim projektima mogu očekivati da će raditi ako se zaposle kod njega, koje tehnologije će koristiti ili kako će izgledati selekcijski postupak.Poslije intervjua studenti i poslodavci će jedni drugima ocijeniti intervju te pohvaliti što je bilo dobro, odnosno sugerirati što poboljšati. Nakon (jako) kratke pauze započinje razgovor s novim poslodavcem i tako dok se ne obiđu sve tvrtke u jednoj skupini.

Za studente koji će razgovarati s najviše poslodavaca i dobiti najbolje ocjene imamo spremne i posebne nagrade zato se vrijedi potruditi.

Kako biste se čim bolje predstavili Centar karijera FER-a i Starter tim udruge eSTUDENT stoje vam na raspolaganju. Sudjelujte na radionicama u sklopu Starter mjeseca karijera ili se javite za individualne konzultacije na careers@fer.hr. Za malo zabave u iščekivanju događanja naši pripremili smo i ljubavni kalkulator s kojim možete provjeriti ima li kemije između vas i poslodavaca.

Pratite najave tvrtki koje su dio Career Speed Datinga na internetskoj stranici događanja i prijavite se za sudjelovanje. Prijave su otvorene do 4. prosinca i broj mjesta je ograničen stoga požurite.

Svakodnevne novosti pratite i na Facebook eventu događanja.


FEReSTUDENTCareer Speed Datingljubavni kalkulatorKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se