Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dođi na brucošijadu Studija dizajna i otkrij svima što ćeš biti kad narasteš

MojFaks | Događanja, 12.12.2016.Dođi na brucošijadu Studija dizajna i otkrij svima što ćeš biti kad narasteš

Za ovogodišnju maskiranu brucošijadu Studija dizajna pokušajte biti sve što ste ikada željeli i odgovorite na najteže pitanje na svijetu – što ćete biti kad narastete.

Halloween smo odradili, a dobre stare maškare još su daleko i pravo je vrijeme za još jedan mrak tulum pod maskama! Zato su studenti dizajna odlučili organizirati party na kojemu možete biti što god ste ikada željeli.

No, za ovaj party nisu dovoljne mačje uši koje nabiješ na glavu za svaki random maskirani party, nego se potrebno malo više potruditi.

"Sjedi za singericu, uključi kreativnost i oslobodi klinca u sebi i odgovori na pitanje 'Kad narastem bit ću...' ", pozivaju studenti Studija dizajna.

Svi piloti, vatrogasice, nesuđeni nogometaši, Medvjedići dobra srca i druge kreacije djetinjstva dobrodošle su 15.12. u GK Jabuka, Jabukovac 28 u 22 h.

"Za vaše žedne uši do ranojutarnjih sati brinut će DJ Mario Kovač, a nakon 4 h možeš pokazati i vlastito pjevačko umijeće jer imamo karaoke!", stoji u najavi.

Maskirani sudionici imat će priliku osvojiti nagradu, a oni posebno kreativni, kao i oni koji se prijave za natjecanje na ulazu, dobit će čak duplu nagradu.

'Ko se ne maskira, magarac!

Za više informacija kliknite ovdje.

L.B./foto: Facebook/kolaž


Studij dizajnabrucošijadaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se