Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dođi na Scool Fest - sedmodnevni studentski spektakl u centru Zagreba

MojFaks | Događanja, 06.04.2016.Dođi na Scool Fest - sedmodnevni studentski spektakl u centru Zagreba

ScoolFest u novom izdanju, besplatnom za sve posjetitelje, pružit će vam sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio od Univerzijade iz prošlog stoljeća.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski Centar u suradnji s RNB Confusionom i Studentskim.hr najavljuju sedmodnevni studentski spektakl koji će se održati na tri lokacije u centru Zagreba, od 21. do 28. svibnja 2016. godine.

Događanje koje ne smije propustiti niti jedan zagrebački student počinje jednim od najstarijih studentskih tulumaŠarijadom koja odavno nije samo domski tulum.

Od 22. do 25. svibnja u Studentskom domu Cvjetno naselje održavat će se konferencija, paneli i edukativne radionice na kojima možete naučiti više o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, sustavu visokog obrazovanja i kvaliteti studiranja u RH te hrvatskom studentskom standardu u usporedbi s onim europskim. Očekuju nas brojni ugledni gosti iz svijeta poduzetništva i obrazovanja.U sportskom dijelu Festa 26. i 27. svibnja u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom održat će se Sveučilišni dani sporta u Studentskom domu Stjepan Radić. Svatko se može pronaći u jednoj od brojnih sportskih disciplina iz programa: futsal, nogomet 3 na 3, ulična košarka, odbojka, trčanje i mnoge druge.

Osim dobre zabave i odličnih protivnika, očekuju vas i vrijedne pojedinačne i timske nagrade sponzora, a najavljen je i dolazak nekih poznatih hrvatskih sportaša. Za one koji nisu baš sportski tipovi održat će se brojna zabavna natjecanja poput skakanja u vreći i beer pong.

Neće nedostajati zabave i tuluma pa će se tako u dvorištu Studentskog centra u Savskoj 25, 25. i 27. svibnja održati veliki open air koncerti te after partyji na tri floora unutar SC-a. Na jednom od koncerata, u srijedu 25. svibnja (četvrtak je neradni dan) nastupaju legendarni izvođači Neno Belan i Edo Maajka s početkom u 20 sati, dok će u petak 27. svibnja u dvorištu SC-a nastupiti Ljetno Kino, Kuzma & Shaka Zulu te nekoliko gostiju iznenađenja. Finale glazbenog dijela festivala biti će u klubu VIP na trgu Bana Josipa Jelačića u subotu 28. svibnja.

Više detalja i cijeli program uskoro će biti dostupni na službenoj stranici te na Facebook stranici.
Ulaz na sva događanja je besplatan, ali ograničen pa ćete stoga ulaznice za zabavni program morati rezervirati putem Entrio.hr sustava na stranici WWW.SCOOLFEST.COM!

Ne želite propustiti najveći studentski događaj godine u Zagrebu.


Scool FestSveučilište u ZagrebuStudentski centarRNB ConfusionŠarijadakoncertiNeno BelanEdo MaajkaLjetno KinoKuzma&Shaka ZuluKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se