Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

FlixBus i LEAP Summit partneri: start-up ideje, inovacije i izazovi za 2000 mladih

MojFaks | Događanja, 10.05.2017.FlixBus i LEAP Summit partneri: start-up ideje, inovacije i izazovi za 2000 mladih

FlixBus kao start-up koji povezuje hi-tech, e-trgovinu i tradicionalni prijevoz putnika, prepoznat je od organizatora LEAP Summita te ga imenuje ekskluzivnim mobilnim partnerom još u ožujku ove godine.

Konferencija otvara vrata sutra, 11. svibnja te traje sve do 13. svibnja, a održava se u Zagrebu u Studentskom centru na nekoliko pozornica.

"Pristupili smo FlixBusu s nadom da ćemo surađivati u nekom osnovnom paketu, no vrlo brzo smo kliknuli i shvatili da zajedno možemo puno više učiniti za sudionike koji će ove godine stići u Zagreb na 2. po redu LEAP. FlixBus je tako postao jedan od naših ključnih partnera u mobilnosti", izjavio je Andrej Hanzir, projekt mendžer za LEAP Summit.Ova trodnevna konferencija sa kvalitetnim programom namijenjenim mladima i svima koje interesiraju teme poput start-upa, inovacija, tehnologije, poduzetništva i razvoj karijere, ugostiti će više od 2.000 sudionika. Zahvaljujući odličnoj mreži koja povezuje 1.000 destinacija u 21 europskoj zemlji, međunarodni sudionici su uz FlixBus imali osiguran dolazak u Zagreb. Mnogi su već i stigli i to najviše iz Njemačke, Italije, Slovenije, Mađarske i Austrije.

Max Zeumer, VP FlixBus na LEAP-u: "Kako je FlixBus start-up uzdrmao tradicionalno tržište prijevoza putnika inovativnim pristupom"


Fokus LEAP konferencije biti će na start-upu, tehnologiji, poduzetništvu, inovacijama te osobnim iskustvima i izazovima na koje su predstavnici svijetskih kompanija i start-upova nailazili u počecima stvaranja. Upravo se FlixBus pronašao u svim temama te odlučio know-how podijeliti s 2000 mladih koji pokušavaju pronaći načine kako razvijati ideje i rasti na domaćem i stranom tržištu. Iz tog razloga Max Zeumer, dopredsjednik međunarodnog poslovanja u FlixBusu prenijeti će svoje iskustvo i znanje 12. svibnja na Summitu u 10h prijepodne na glavnoj pozornici Blue stage koja može prihvatiti čak do 1.000 zainteresiranih učesnika.

"Veselim se što smo dobili priliku prenijeti ovim mladim ljudima FlixBus iskustvo i znanje, kao i značenje poduzetničkog i timskog duha. Želimo im naglasiti, još dok su na početku svojih karijera, koliko je važno vjerovati u sebe i u ono što radiš",  izjavio je Max Zeumer, VP za međunarodno poslovanje FlixBus.

Max Zeumer
biti će jedan od govornika na trodnevnoj konferenciji LEAP Summita.


LEAP SummitotvorenjeFlixBusMax ZeumerKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se