Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Inovativnost mladih: Još tri dana za prijave na COMBIS hackathon 2017.

MojFaks | Događanja, 28.03.2017.Inovativnost mladih: Još tri dana za prijave na COMBIS hackathon 2017.

Prijave na COMBIS hackathon try{code}catch koji će se održati 8. i 9. travnja zatvaraju se u petak, 31. ožujka u ponoć.

COMBIS hackathon je 24-satno natjecanje u programiranju za studente, na kojem mogu sudjelovati svi redovni i izvanredni studenti iz Hrvatske.

"Važnost ovakvih natjecanja leži u stjecanju iskustva i vještina za rad u situacijama kakve se mogu očekivati na budućem poslu. Na hackathonu se razmjenjuju znanja s kolegama studentima i mentorima, testiraju se granice vlastitih mogućnosti i uči se raditi u timu. Ako na hackathonu uspješno prezentirate vlastite mogućnosti, to sigurno neće proći nezapaženo", ističe Mario Pavlović, mlađi programer COMBISa i prošlogodišnji natjecatelj hackathona.Nagradni fond drugog COMBIS hackathona try{code}catch iznosi 38.000 kuna - najbolji tim otići će kući s 5.000 kuna po članu, drugoplasirani s 2.500 kuna po članu tima, a za treće mjesto osigurano je 2.000 kuna po članu tima.

Osim financijskih nagrada, najbolje od najboljih COMBIS će nagraditi ulaskom u NeoStartup program koji omogućava vlasnicima odabranih idejnih rješenja razvijanje projekta po principu startupa, ali uz zaleđe etabliranih stručnjaka COMBISa, njihovog iskustva i znanja. Tako će natjecatelji COMBIS hackathona dobiti jedinstvenu priliku da u potpunosti realiziraju svoj projekt, što kod ostalih natjecanja ovog tipa nije slučaj.Tema hackathona ostaje tajna do samog početka natjecanja, a ove godine bit će naglasak na kreativnosti. Detaljnije informacije o hackathonu i obrazac za prijavu dostupni su na web stranici natjecanja.

Pratite novosti o try{code}catch natjecanju na društvenim mrežama: Facebook stranici,Twitteru ili LinkedIn mreži.

PR tekst


COMBIS hackatontry{code}catchMario PavlovićnatjecanjeprogramiranjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se