Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Jel' vas FRKA? Uskoro počinje prestižno natjecanje studentskih filmova

MojFaks | Događanja, 30.03.2017.Jel' vas FRKA? Uskoro počinje prestižno natjecanje studentskih filmova

Na Akademiji dramske umjetnosti kreće FRKA, Filmska revija Kazališne akademije kojoj je cilj promocija i prikazivanje studentskih filmova.

FRKA počinje 31. ožujka i traje do 2. travnja, a ove godine slavi dvanaesti rođendan. Ova filmska revija odvija se bijenalno jer se svake druge godine izmjenjuje s KRADU, odnosno Kazališnom revijom Akademije dramske umjetnosti.

Ono što organizatori događaja ističu na svojoj Facebook stranici jest činjenica da je Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu najveća hrvatska produkcijska kuća s više desetaka filmova godišnje što samo pokazuje koliko je FRKA važna za studente s Akademije.Na reviji će se prikazivati radovi studenata filmskih odsjeka, a na ovogodišnjoj reviji bit će prikazano 60 filmova od kojih će žiri nagraditi njih deset. Nagrade se dodjeljuju za najbolju režiju, produkciju, snimanje, scenarij, glumca i glumicu te montažu.

Više o događaju možete saznati ovdje.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Filmska revija Kazališne akademije


FRKAfilmstudentski filmoviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se