Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Otkrijte kako se radi kod omiljenog poslodavca: Studenti iz Zagreba vode te u tvornicu Rimac automobila

MojFaks | Događanja, 17.07.2017.Otkrijte kako se radi kod omiljenog poslodavca: Studenti iz Zagreba vode te u tvornicu Rimac automobila

Rimac automobili na čelu s Matom Rimcem unatrag nekoliko godina rapidno šire svoj posao i intrigiraju javnost. Osim što je Rimac jedan od traženijih i omiljenijih poslodavaca među mladima svih branši, a osobito tehničkih, ova tvrtka otvorila je vrata svoje tvornice za sve zainteresirane.

Mate Rimac je svoju "garažu" iz Svete Nedelje pretvorio u ogromnu tehnološku tvrtku koja oko sebe okuplja samo najbolje inženjere, a dosta drže i do mladih zaposlenika jer svake godine raspisuju oglase za pripravnički staž. Najbrži električni automobil izašao je upravo iz Rimčeve garaže, a sada svi mogu uživati u automobilskim inovacijama u Brezju (Sveta Nedelja).

Tvornica ima vlastitu službu koja dočekuje posjetitelje, organizira grupne obilaske, ukazuje na tehnološke inovacije tijekom proizvodnog procesa te ih provodi pogonima varenja, mehaničkog sklapanja, pripreme alata za izradu dijelova od karbonskih vlakana, bojanja, lakiranja i poliranja, ožičavanja, ugradnje baterijskih jedinica, sklapanja pogonskog mehanizma i upravljačkih instrumenata, piše na stranicama Studija dizajna čiji su studenti već bili ondje.


Izvor: os-skolara-kravarsko.skole.hr

No, ponovno je tu prilika za studente da pogledaju iz prve ruke kako izgleda rad i proizvodnja kod Rimca jer Udruga studenata grada Zagreba organizira posjet tvornici u petak 21. srpnja u 10 sati. No, to nije jedino što ova ekipa organizira jer na Hrvatskim svjetskim igrama sudjeluje s projektom Sve na dlanu. Projekt predstavlja informacijsku platformu i riznicu hrvatske kulture na jednom mjestu. U plesnoj dvorani SD Stjepan Radić okupili su dionike kulturnih i kreativnih industrija koji svojim angažmanom doprinose promociji hrvatske kulture u zemlji i inozemstvu. Osim toga, posjetiteljima je omogućen i posjet mnogobrojnim muzejima i galerijama u gradu Zagrebu, stoji na stranicama ascz.hr.

...On je uspio i radi kod najpoželjnijeg domaćeg poslodavca: Kako dobiti posao kod Rimca?...


Osim posjete Rimac automobilima ova Udruga organizira i u srijedu 19. srpnja posjet Muzeju za umjetnost i obrt te Next bike aktivnosti (SD Stjepan Radić), a u 19h organiziraju Warm up party s tamburaškim sastavom Tamburgeri. Drugi dan, u četvrtak 20. srpnja pripremaju posjet DOK-ING-u u 10h, za 17h su organizirali stručno vodstvo po Etnografskom muzeju u Zagrebu, a od 20h započinje turističko vodstvo po Zagrebu. Posljednji dan, u petak organiziraju posjet Rimcu te od 17h posjet Laubi – kući za ljude i umjetnost te Muzeju za suvremenu umjetnost.


Unutrašnjost tvornice Rimac automobili... izvor: poslovni dnevnik

Prijavu za posjet tvornici Rimac automobila možete pronaći na linku, a sve druge i detaljnije informacije i aktivnosti kojima se bavi Udruga pogledajte ovdje.

Ivana Petrić
foto: studijdizajna.com


Rimac automobilitvornicaposjet tvorniciUdruga studenata Grada ZagrebaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se