Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Mladi ekonomisti dovode vrhunske predavače na Ekonomski fakultet u Osijeku

MojFaks | Događanja, 01.04.2016.



Mladi ekonomisti dovode vrhunske predavače na Ekonomski fakultet u Osijeku

Udruga studenata marketinga Bookmark u suradnji sa Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta od 06. do 08. travnja organizira stručnu konferenciju Market&NG - tržište i nove generacije.

Ekonomski fakultet u Osijeku će na tri dana postati mjesto na kojemu se sastaju tržište i nove generacije...

Udruga studenata Bookmark, Katedra za marketing i agencija Adverta pozivaju sve zainteresirane da se odazovu jedinstvenoj prilici i upoznaju kako diše svijet marketing iza kulisa.

Događaj će činiti brojna predavanja i radionice vrhunskih predavača i marketing stručnjaka koji će svoja znanja i iskustvo podijeliti sa sudionicima stručne konferencije Market&NG, čija je ovogodišnja tema Povratak u budućnost.



Ovim događajem se članovima akademske zajednice, ljudima iz struke i svim zaljubljenicima u marketing nastoji predstaviti svijet marketinga nove generacije te potaknuti osobni i profesionalni razvoj.

Predavanja će se održavati u dvoranama 1 i 2 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dok će radionice biti smještene u dvoranama 10, 12 i 13. Predavanja kao i radionice bit će u potpunosti besplatne za sve posjetitelje. Predavanja su otvorenog tipa, dok je broj sudionika na radionicama ograničen. Na radionice moguće se prijaviti putem prijavnog obrasca.

U petak, 8. travnja 2016. godine u Planu B, Kreativna agencija Adverta, Udruga Bookmark i Katedra za marketing EFOS organizirali su After party stručne konferencije MARKET&NG: Povratak u budućnost.



Zadnjeg dana konferencije, 08. travnja, najavljen je after party stručne konferencije Market&NG: Povratak u budućnost koji se održava u klubuPlan B, s početkom u 22 sata.

Više detalja pronađi ovdje i ovdje.

Dođite na Market&NG i osjetite povratak u budućnost.


Ekonomski fakultet u OsijekuBookmarkAdvertakonferencija MARKET&NG



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se