Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Napravite društveno korisnu aplikaciju na HGSS-ovom izdanju Hackathona i osvojite 10 tisuća kuna

MojFaks | Događanja, 14.04.2017.Napravite društveno korisnu aplikaciju na HGSS-ovom izdanju Hackathona i osvojite 10 tisuća kuna

Gorska služba spašavanja (HGSS) proglašena je komunikatorom godine zbog svojih simpatičnih i upečatljivih tvitova, a sada su dio studentskog natjecanja u izradi softverskih rješenja.

Hackathonovo (HGSS Edition) je 24-satno natjecanje u izradi aplikacije (hackathon) za studentske ekipe koje broje dva do optimalno četiri člana, primarno programera i dizajnera. Organizira ga softverska grupa IN2, ove godine u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i s temom izrade društveno korisne aplikacije.

Okupljene ekipe provest će jedan vikend u IN2, gdje će se upoznati s problemom, samostalno ili uz pomoć mentora razvijati aplikaciju u tehnologijama po svom izboru te je na kraju predstaviti žiriju kako bi se izabrala najbolja. Za sudionike je osigurana hrana i piće tijekom trajanja događaja te tulum na kraju. Prvo mjesto na natjecanju donosi 10 000 kuna, drugo 6000 i treće 4000.


Izvor: hackathonovo.in2.hr

Hackathonovo (HGSS Edition) traje od 20. do 21. svibnja i održava se na adresi Josipa Marohnića 1a u Zagrebu. Više o ovom studentskom natjecanju i softverskoj grupi IN2 možete saznati linku.

Ivana Petrić
foto: Pixabay


HGSSHackathonovosoftverska rješenjaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se