Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ne propustite večeras - počinje mini Snowboard Film Festival!

MojFaks | Događanja, 05.12.2013.Ne propustite večeras - počinje mini Snowboard Film Festival!

Danas, 5.12.2013 sa početkom u 20h počinje 9. mini Snowboard Film Festival. Mjesto je standardno okupljalište Zagrebačke snowboard ekipe – Art kino “Grič”

Program počinje sa predavanjem organizatora festivala o novom/starom prometalu – Splitboardu, zakazano za 20 sati na kojem ćete vidjeti sve prednosti i kompletnu DIY tehnologiju izrade, način korištenja i sl.

Nakon toga u 21h premijera Lipstick productions “Boobilicious” all girl snowboard filma kojoj je producentica i naša Ana Rumiha. Odličan “Naturally”, s glavnom ulogom Jake Blauvelta i Friday02 produkcije. A iznenađenja i poslastica je Nike snowboards “Never Not” koji je na rasporedu oko 20h.

Za party program su zaduženi underground dvojac Dj Kuna & Borna koji će Vas šarenim glazbenim programom rasplesati do fajrunta, a jedino snowboard energetsko piće – Ožujsko pivo je zaduženo za hidraciju Vaših rasplesanih tjela.Više provjerite na minisnowboardfilmfestival.com.


snowboardfestivalzagrebKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se