Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a!

MojFaks | Događanja, 03.11.2017.Objavljena satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a!

Još nas samo jedan dan dijeli od 4. studenog i 36. Brucošijade FER-a...

Brucošijada FER-a je najveći studentski događaj koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo na prostorima fakulteta.

Ove godine će Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostiti 17 izvođača na tri stagea. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati.

Za širenje dobrih vibri na ovogodišnjoj Brucošijadi zaduženi su Krankšvester, Živo Blato, Alen Vitasović, M.O.R.T., Lika Kolorado, Chui, Dementronomes, Svemirko, Straight Mickey and the Boyz, Bruto Geto, Kočnica, Peglica i Komandos, Edo Maajka s bendom i Gužva u 16-ercu, dok nas na trećem stageu očekuje Filip Motovunski + MC Tone Tuoro i dva dub kolektiva, Slavonija Vibes Syndicate i Digitron Soundsysem.Za žedna grla će se i ove godine pobrinuti Pivovara i pivnica Medvedgrad, a od ove godine posjetitelji će moći uživati i u poznatim Submarine burgerima.

Organizatori ovom prilikom donose satnicu i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a, a posebnu pažnju obratite na različite ulaze jer neće svi gosti ulaziti na FER kroz isti ulaz.Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije dozvoljen ponovni ulazak.

Sve karte namijene pretprodaji su rasprodane, a zbog velikog interesa će se na ulazu naći još 200 karata za one najbrže. Ulaz se otvara u 20 h!

Vidimo se u subotu na FER-u!


bruciferbrucošijada FER-atlocrtsatnicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se