Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Otkriva zamke kredita: Toni Milun drži besplatne radionice financijske pismenosti

MojFaks | Događanja, 06.04.2017.Otkriva zamke kredita: Toni Milun drži besplatne radionice financijske pismenosti

Omiljeni profesor matematike Toni Milun opismenjuje ljude kada je riječ o financijama, a tko posjeti njegove trosatne radionice naučit će sve o 'kešu', leasingu i kreditu.

I u trećoj sezoni splitskog Kluba Zona gostovat će Milun te održati besplatne radionice financijske pismenosti i to u dvije grupe. Prva grupa bit će sutra, 7. travnja u 17 sati, a druga, u subotu 8. travnja u 10 sati. Ove radionice dobro će doći svima, a osobito studentima koji polako ulaze u svijet odraslih te često nisu dobri s financijama pa ni s terminima iz tog područja.

Ono što će Milun studente i posjetitelje naučiti koje su razlike i izbor mirovinskih stupova, zamke kredita, sve o gotovini  te leasingu kod kupnje osobnog vozila. K tome, tu će se naći tema ulaganja i štednje kao i odgovorno vođenje kućnih financija te sve o povratu poreza.


Foto: MojFaks

Spomenute teme su samo o kojima će profesor Milun govoriti, a premda je "upad" besplatan, svoje mjesto morate rezervirati na klub.infozona.hr. Bitno je naglasiti da će se sadržaj radionica prilagoditi interesu sudionika pa pri rezervaciji obavezno je ispunjavanje kratkog upitnika.

Više o radionicama saznajte na linku.

Ivana Petrić
foto: algebra.digital


Toni Milunfinancijska pismenostKlub ZonaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se