Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

MojFaks | Događanja, 23.02.2017.Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu stižu vijesti o početku sveučilišnih sportskih natjecanja za akademsku godinu 2016./17.

Otvorene su prijave za sveučilišna sportska natjecanja Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2016./2017. Rok za dostavu popunjenih i skeniranih prijavnica je 28. veljača 2017. godine.

Na prijavnici je moguće prijaviti:

- futsal M
- futsal Ž
- košarku M
- košarku Ž
- rukomet M
- rukomet Ž
- odbojku M
- odbojku Ž
- vaterpolo M
- vaterpolo Ž

Prijava za ostale sportove vršit će se naknadno.

Prijava mora biti ovjerena žigom i potpisom nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, dekana, prodekana za nastavu, predstavnika studentske sportske udruge ili predsjednika studentskog zbora visokog učilišta koje se prijavljuje za nastup. Ispunjena i skenirana prijavnica šalje se putem elektroničke pošte na mail adresu: sport@unizg.hr.

Iz SZZG-a pozivaju sve studentice i studente sportaše da se jave svojim studentskim predstavnicima i nastavnicima iz tjelesnog te pošalju prijavnicu na vrijeme jer natjecanja kreću 4. ožujka 2017. godine.

Kao ovogodišnje novosti najavljuju aplikaciju koja prenosi rezultate svih sportova uživo, TV prijenos završnice svih natjecanja, intervjue, snimke, video isječke, fotografije, a napominju i to da su svi uključeni u organizaciju i provedbu natjecanja studenti (liječnici studenti, zapisničari studenti, voditelji natjecanja studenti).

Na svom Facebook profilu, otvorili su javni poziv za zapisničare za futsal, košarku, rukomet, odbojku i vaterpolo.

Sve zainteresirane studentice i studente molimo da se jave putem elektroničke pošte na mail adresu: sport@unizg.hr s nazivom maila "Zapisnik-sport", prilikom čega je umjesto sporta potrebno unijeti podatak o sportu na kojem želite biti zapisničar.

Unutar maila priložite kratko motivacijsko pismo. Rok za prijavu je 26. veljače u 23:59.

L.B./izvor: Facebook@Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu
foto: Pixabay


sveučilišna sportska natjecanjaStudentski zbor Sveučilišta u ZagrebuprijavaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se