Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Oni su prave zubić-vile: Dentakl vam otkriva drugu stranu studenata Stomatološkog fakulteta

MojFaks | Događanja, 01.12.2016.Oni su prave zubić-vile: Dentakl vam otkriva drugu stranu studenata Stomatološkog fakulteta

Kad vidimo kako se studenti zabavljaju s profesorima, poželimo da smo i mi upisali ovaj fakultet...

Udruga studenata dentalne medicine (USDM) i ove godine organizira Dentakl – jedinstveni spektakl koji u sasvim drugačijem svjetlu predstavlja studente zagrebačkog Stomatološkog fakulteta.

Svestrani studenti su najbolji studenti


Naime, osim interesa za stomatologiju, ovi mladi ljudi mogu se podičiti i brojnim drugim vještinama i interesima kao što su sportski uspjesi, pjevački i plesni talenti i brojni drugi. Zbog toga će, treću godinu zaredom, svojim primjerima pokazati da uz studiranje postoji i ona druga strana života: slobodno vrijeme koje treba znati pametno i kreativno iskoristiti jer svi znamo da su svestrani studenti – najbolji studenti.


foto: Facebook@Dentakl

Ako vas zanima kako to izgleda kad studenti plešu zajedno s profesorima, kad dugogodišnje studentice mažoretkinje zavrte svoje batone i karatistice predstave ovaj sport – nemojte propustiti ovo jedinstveno događanje.


foto: Facebook@Dentakl

U predvorju će vas svojim glasovima zabavljati Mirjana Šeba, Josipa Martinović, David Geštakovski i Mihovil Turčinović, svi studenti ovog fakulteta. Nemojte propustiti ni Zuborašice za koje nastup na Dentaklu uvijek ima posebno značenje jer ih je upravo prvi Dentakl potaknuo da se okupe. U svom će nastupu ugostiti i jednog profesora, a tko je on, neka ostane iznenađenje.

Osim njih zapjevat će i Mirna Radočaj i Marko Plavetić te Maja Hršak i još jedna djelatnica Stomatološkog fakulteta.

Studenti posebno zahvaljuju i dekanu Stomatološkog fakulteta, prof. dr. sc. Hrvoju Brkiću, koji od prvih dana podupire Dentakl i bez čije pomoći i podrške, kako kažu, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

U pauzama između umjetničkih točaka moći ćete pogledati izložbu studentskih radova u predvorju Centra.

I ove godine Dentakl će se odigrati na pozornici Kulturnog centra "Travno", 2. prosinca od 19:30 sati.L.B./foto: Facebook


DentaklUdruga studenata dentalne medicineKUC TravnoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se