Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prilika za studente novinarstva: Traže se izvjestitelji o prekograničnoj suradnji unutar EU

MojFaks | Događanja, 05.04.2017.Prilika za studente novinarstva: Traže se izvjestitelji o prekograničnoj suradnji unutar EU

Studenti novinarstva često nemaju prilike peći zanat tijekom studija osim na fakultetskim vježbama ili na medijima koji su namijenjeni studentskoj populaciji pa je uvijek dobro uhvatiti priliku koja se nudi za samostalno izvještavanje.

Inicijativa Interreg poziva sve studente i mlade koji vole komunikologiju na koju se nadovezuje i samo novinarstvo da se prijave za njihove izvjestitelje volontere. Radi se o tome da bi studenti trebali izvještavati na temu prekogranične suradnje unutar Europske unije, a EU je za to osigurala milijun eura.

Na Interreg Volunteer Youth mogu se prijaviti mladi iz Europe od 18 do 30 godina, a volontiranje traje od dva do šest mjeseci. U ovome mladi novinari kao i studenti novinarstva mogu prepoznati sjajnu priliku koja im može otvoriti nove suradnje, posao ili barem postati novo iskustvo koje mogu staviti u CV.


Izvor: Pixabay

Prijave se šalju elektroničkom poštom, a sve o ovom programu možete saznati na linku.

Ivana Petrić
izvor: Interreg
foto: Pixabay


novinariizvjestiteljistudenti novinarstvaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se