Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Primijeni naučeno u praksi: Prijavi se na X. natječaj za Pravnikovu stručnu praksu

MojFaks | Događanja, 16.03.2017.Primijeni naučeno u praksi: Prijavi se na X. natječaj za Pravnikovu stručnu praksu

Projekt je započeo kao ideja ambicioznih studenata željnih praktičnih znanja, a stasao je u stabilnu tradiciju, prepoznatu od strane Pravnog fakulteta te izvrsno prihvaćenu među studentskom populacijom.

Pravnikova stručna praksa je projekt Udruge pravnika koji svake godine uspješno povezuje sposobne i pametne studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima, s ciljem stjecanja konkretnog iskustva u radu s kvalitetnim mentorima.

Ideja je proizašla iz činjenice da studenti nakon završenog studija imaju veliko teorijsko znanje, ali o načinu kako pravo zapravo funkcionira u praksi – znaju vrlo malo. Ovaj projekt omogućava vam da naučeno na fakultetu primijenite u stvarnim predmetima, naučite kako najbolje komunicirati sa strankama, upoznate se s budućim kolegama odvjetnicima te ono najbitnije – nudi vam priliku da već tijekom studija razvijete vještine prijekopotrebne za izvrsnog pravnika.Ove godine najbitnija novost jest ta da je listu odvjetničkih ureda s kojima surađuju još šira.

Natječaj je otvoren za studente 3., 4. i 5. godine studija. Ovo je prilika studentima koji praksu odrade u odvjetničkim uredima da ostvare 10 ECTS bodova na 5. godini studija, sukladno uputama o praktičnim vježbama na stranicama fakulteta. Studentima koji su odradili praksu, a nisu još upisali Praktične vježbe 9. semestra, ECTS bodovi će se priznavati uz podnošenje molbe za priznanje obavljene prakse.

KADA:

- od 11. do 17. ožujka

ŠTO:

Prijava koja sadržava:
A) ime i prezime kandidata
B) godinu studija
C) 3 ureda u kojima kandidat želi odrađivati praksu (poredana prioritetno)
D) životopis (CV)

KAKO:

- e-mailom na: strucna.praksa@gmail.com

Sve dodatne podatke možete pronaći u službenom tekstu natječaja koji je u cijelosti objavljen na web stranici Udruge Pravnik.

Prijave su započele u subotu 11.3. u 08:00, a završavaju u petak 17.3. u 23:59.

Po završetku roka za prijave, kandidati će biti kontaktirani putem e-mail adrese te obaviješteni o terminu razgovora s voditeljima projekta.

PR tekst


Udruga pravnikX. natječaj za Pravnikovu stručnu praksuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se