Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pršut, veslo i mošarka: Najbolje sportske discipline na 1. Sveučilišnim Jadranskim igrama

MojFaks | Događanja, 20.03.2017.Pršut, veslo i mošarka: Najbolje sportske discipline na 1. Sveučilišnim Jadranskim igrama

Cijeli koncept osmišljen je po uzoru na izvorne Jadranske igre.

Sveučilišne Jadranske igre predstavljaju zabavno-sportski projekt koji obrazuje mlade o kulturnoj baštini i tradiciji Hrvatske kroz zanimljive igre i aktivnosti, a istovremeno razvija suradnju između sveučilišta kroz prijateljstvo među timovima.

Prijave timova su završile, imena i prezimena članova timova su objavljena, a "navala" je bila tolika da nisu svi studenti dobili priliku sudjelovati u Igrama. Timovi koji će odmjeriti snage su Sveučilište u Dubrovniku, Zadru, Zagrebu, Rijeci, Splitu i Mostaru zatim Hrvatsko katoličko sveučilište te Erasmus tim Dubrovnik, a iskušat će svoju spretnost u "veslu", "mošarci", "potrazi za blagom", "spašavanju turistkinje", "morskoj alci", "pršutu" i "letećem vaterpolu".

Cilj Igara je edukacijsko-zabavni i ovim činom SZDU želi stvoriti nova prijateljstva, kontakte, te ostvariti daljnju međusveučilišnu suradnju.

Događaj započinje u subotu 1. travnja 2017. ”warm up” zabavom u Culture Club Revelin, a kako bi se zabava nastavila, u nedjelju 2. travnja 2017. u Gradskom bazenu na adresi Dr. Ante Starčevića 22 u Dubrovniku, započinju Sveučilišne jadranske igre.

Otvaranje regularnog programa je u 18:30 sati, kada će predstavnici Sveučilišta održati pozdravni govor. Prema rasporedu, od 19:00 sati, počinju igre koje garantiraju "more" zabave.

S obzirom da se ovaj događaj odvija po prvi put, Sveučilišni zbor u Dubrovniku surađivat će s ostalim zborovima i Sveučilišta u Republici Hrvatskoj kako bi se olakšalo, financiralo ili barem sufinancirao prijevoz i smještaj natjecateljima u Dubrovniku.

L.B./foto: Facebook@Sveučilišne Jadranske igre


Studentski zbor Sveučilišta u DubrovnikuSveučilišne Jadranske igreKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se