Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Senzacija utorkom koja se ne propušta: Dođite na Noć zagorskih studenata vol.19

MojFaks | Događanja, 02.03.2017.Senzacija utorkom koja se ne propušta: Dođite na Noć zagorskih studenata vol.19

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Zabava počinje 7. ožujka 2017. u klubu Roko.

Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i one željne dobrog provoda na jednom mjestu.

Tijekom devet godina, Noć zagorskih studenata postala je senzacija utorkom koju svake godine posjećuje sve više ljudi, a do sada ju je posjetilo više od 20 000 ljudi!


foto: Facebook

Za glazbenu podlogu pobrinut će se dobro znani Kavaliri Tamburaški sastav Ružmarin, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će vas i službeni fotograf Nightlife photo by GOXMAG.

Uz to, čeka vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u klubu. Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru i Studentskom domu Stjepan Radić (Restoran 1), a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 7. ožujka dođu u Roko i dobro se zabave!

Više detalja možete saznajte na Facebook događaju, a službeni aftermovie 18. po redu najjače zagorske fešte u Hrvata pogledajte u nastavku.

Vidimo se tamo!PR tekst


Noć zagorskih studenata Vol. 19senzacija utorkomKavaliriTS RužmarinKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se