Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Šire krila za one koji ne mogu: Najveći studentski tim trkača trčat će na humanitarnoj utrci WFL u Zadru

MojFaks | Događanja, 16.03.2017.Šire krila za one koji ne mogu: Najveći studentski tim trkača trčat će na humanitarnoj utrci WFL u Zadru

WFL utrka je humanitarnog karaktera čiji je cilj prikupljanje sredstava za fond liječenja amiotrofične lateralne skleroze (nepovratne ozljede kralježnice). Ove se godine trči četvrti put na 6 kontinenata i preko 30 lokacija u svijetu.

Sveučilište u Rijeci odlučilo je podržati ovaj projekt tako da ove godine u Zadar vodi čak 400 trkača. Kako bi dodatno motivirali sve zainteresirane, osigurali su besplatni prijevoz za sve studente koji će sudjelovati u utrci.

Gomila ljudi u isto vrijeme, na istom mjestu s istim ciljem


umanitarna utrka Wings For Life World Run ove će se godine, 7. svibnja, održati u jednom od najljepših hrvatskih gradova - Zadru - gdje će oni koji mogu raširiti svoja krila za one koji ne mogu. Iznos startnine namijenjen je fondu za istraživanje bolesti leđne moždine.

Ove godine u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci po prvi puta svi studenti Sveučilišta u Rijeci imaju priliku sudjelovati u utrci, a prijaviti se možete na mail: wfl@sz.uniri.hr

Požuri, zgrabi svoje mjesto i postani dio najvećeg studentskog tima od 400 trkača koji je ikada trčao na utrci Wings For Life.

Više detalja pronađi ovdje.

PR tekst


Wings for LifeZadarStudentski zbor Sveučilišta u Rijecibesplatan prijevozKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se