Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

U Mjesecu hrvatske knjige čitajte 'sto na sat'

Objavljeno 17.10.2016. u Događanja

Sredinom listopada obilježava se početak Mjeseca hrvatske knjige koji traje do 15. studenoga. U ovoj manifestaciji uživat će svi ljubitelji knjiga, a ove godine tu je i geslo 'Čitam 100 na sat' koje bi trebalo više ljudi potaknuti da svaki slobodan trenutak uljepšaju knjigom.

Najveća Sveučilišna brucošijada vraća se u zagrebački SC

Objavljeno 13.10.2016. u Događanja

Sveučilišna Brucošijada očekuje nas 22. listopada s početkom u 22 sata u Studentskom centru, a brojni studenti željni najluđe zabave uživat će u programu čak na dva floora, tri stagea i tri vrste glazbe.

20% mladih na tržištu rada bori se sa siromaštvom: otkrivamo pozadinu prosvjeda 'Marš mladih za radnička prava'

Objavljeno 12.10.2016. u Događanja

Mladim osobama u Hrvatskoj je već odavno prekipjelo, a oni koji ne osjećaju istu frustraciju vjerojatno su povlašteni kao 'rođe nekog političara'.

Nema labavo na brucošijadi FER-a: Popis izvođača bogatiji za 5 imena

Objavljeno 11.10.2016. u Događanja

Sat polako otkucava i napetost raste, a studeni je sve bliže i bliže!

Kako do stipendija za studiranje u Hrvatskoj? Saznajte u Hrvatskom kutku Sajma stipendija i visokog obrazovanja

Objavljeno 04.10.2016. u Događanja

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 12. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 11. listopada 2016. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 13. listopada 2016. na Sveučilištu u Rijeci.

Studenti arhitekture, književnosti i lingvistike: trkom u Booksu po jeftine stručne knjige

Objavljeno 29.09.2016. u Događanja

Ljubitelji knjiga naćulite uši jer književni klub Booksa organizira event 'Svi za knjigu, knjiga za svakoga' tijekom kojega ćete moći - za samo 10 kuna - odabrati knjigu koju god želite te ju staviti na policu u svojoj sobi. A smiješi vam se i poklon...

Motivation Up slavi prvi rođendan: dođite u HUB385 i poslušajte inspirativna predavanja zanimljivih govornika

Objavljeno 22.09.2016. u Događanja

Proces ostvarivanja osobnih ciljeva kreće prvotno od shvaćanja svog osobnog potencijala, zatim unutarnje motivacije te postizanja discipline bazirane na pravim navikama i načinu razmišljanja koje naposljetku dovode do željenih rezultata.

Pips, Chips & Videoclips, Sassja i Plastic Knives predvode prvi dio izvođača na Brucošijadi FER-a!

Objavljeno 19.09.2016. u Događanja

Kakav bi to bio studeni kad ne bi bilo najvrućeg i najposjećenijeg studentskog događaja u godini? Vjerojatno vrlo tužan, ali mjesta tugi nema jer se tradicija Brucošijade FER-a nastavlja i njeno 35. izdanje održat će se u subotu, 12. studenog!

Ugledni matematičar i fizičar Martin Reents gostuje na zagrebačkom FER-u

Objavljeno 19.09.2016. u Događanja

Hrvatska podružnica Founder Institute-a, najvećeg svjetskog programa akceleracije startupova i SPOCK FER-ov studentski inkubator u suradnji s Razvojnom agencijom grada Zagreba organiziraju radionicu sa specijalnim gostom – Martinom Reentsom, njemačkim matematičarem i fizičarem.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se