Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Gotovo 5000 studenata iz 41 europske zemlje na Europskim sveučilišnim igrama

Objavljeno 27.06.2016. u Događanja

Hrvatska će ovog ljeta biti centar studentskog sporta.

Poznato britansko sveučilište dolazi u Zagreb

Objavljeno 15.06.2016. u Događanja

Pokaži svijetu što sve hrvatski studenti mogu i iskoristi jedinstvenu priliku direktnog upisa na jedno od najcjenjenijih britanskih sveučilišta – Canterbury Christ Church University.

Ubrzaj dobru ideju i pokreni vlastiti startup: prijavi se na S.PO.C.K.

Objavljeno 15.06.2016. u Događanja

Program studentskog poduzetništva u Centru karijera Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (S.PO.C.K) pomaže mladim poduzetnicima da od svojih projekata realiziraju i razviju vodeće startupe.

FER otvara vrata studentima i maturantima: saznaj sve o preddiplomskim studijima

Objavljeno 10.06.2016. u Događanja

Ako si i ti među sretnicima koji će od jeseni krenuti na Fakultet elektrotehnike i računarstva ili samo maštaš o tome i pitaš se kako izgleda studijski program i život jednog FER-ovca, onda je ovo prava prilika za tebe!

UNISPORT Finals u Poreču: natjecanje najboljih studenata sportaša

Objavljeno 18.05.2016. u Događanja

Ovog tjedna, od četvrtka do subote (19. - 21. svibnja) u Poreču se održava završnica hrvatskih sveučilišnih sportskih igara pod nazivom UNISPORT Finals.

Najbolji studentski hakl: Prijavi se na turnir u uličnoj košarci 'Stjepan Radić'

Objavljeno 16.05.2016. u Događanja

Zavičajni klub hercegovačkih studenata poziva vas na 7. turnir u uličnoj košarci 'Stjepan Radić' koji će se održati u subotu, 21. svibnja 2016. u dvorištu studentskog doma Stjepan Radić (Jarunska 2).

U Zagrebu otvorena najveća međunarodna konferencija za mlade u ovom dijelu Europe – LEAP SUMMIT

Objavljeno 06.05.2016. u Događanja

Sudjeluje 1000 mladih entuzijasta iz 24 zemlje diljem svijeta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

Zabava, kreativnosti i obrazovanje u ruhu tehnologije na ovogodišnjem StudentCuts festivalu

Objavljeno 05.05.2016. u Događanja

Na sinoć održanoj konferenciji za predstavnike studentskih medija i udruga, održane kroz neformalno druženje u Toster baru, Petrinjska 7, predstavljen je treći po redu festival StudentCuts, festival studentske kreativnosti.

Nova tribina Bioetičkog utorka – Ciljana ubojstva: u sjeni terora

Objavljeno 04.05.2016. u Događanja

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku organiziraju tribinu na temu Ciljana ubojstva: u sjeni terora.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se