Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

FER otvara vrata studentima i maturantima: saznaj sve o preddiplomskim studijima

Objavljeno 10.06.2016. u Događanja

Ako si i ti među sretnicima koji će od jeseni krenuti na Fakultet elektrotehnike i računarstva ili samo maštaš o tome i pitaš se kako izgleda studijski program i život jednog FER-ovca, onda je ovo prava prilika za tebe!

UNISPORT Finals u Poreču: natjecanje najboljih studenata sportaša

Objavljeno 18.05.2016. u Događanja

Ovog tjedna, od četvrtka do subote (19. - 21. svibnja) u Poreču se održava završnica hrvatskih sveučilišnih sportskih igara pod nazivom UNISPORT Finals.

Najbolji studentski hakl: Prijavi se na turnir u uličnoj košarci 'Stjepan Radić'

Objavljeno 16.05.2016. u Događanja

Zavičajni klub hercegovačkih studenata poziva vas na 7. turnir u uličnoj košarci 'Stjepan Radić' koji će se održati u subotu, 21. svibnja 2016. u dvorištu studentskog doma Stjepan Radić (Jarunska 2).

U Zagrebu otvorena najveća međunarodna konferencija za mlade u ovom dijelu Europe – LEAP SUMMIT

Objavljeno 06.05.2016. u Događanja

Sudjeluje 1000 mladih entuzijasta iz 24 zemlje diljem svijeta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

Zabava, kreativnosti i obrazovanje u ruhu tehnologije na ovogodišnjem StudentCuts festivalu

Objavljeno 05.05.2016. u Događanja

Na sinoć održanoj konferenciji za predstavnike studentskih medija i udruga, održane kroz neformalno druženje u Toster baru, Petrinjska 7, predstavljen je treći po redu festival StudentCuts, festival studentske kreativnosti.

Nova tribina Bioetičkog utorka – Ciljana ubojstva: u sjeni terora

Objavljeno 04.05.2016. u Događanja

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku organiziraju tribinu na temu Ciljana ubojstva: u sjeni terora.

Job Fair @FER – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Objavljeno 03.05.2016. u Događanja

Job Fair je sajam poslova namijenjen studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta, koji se organizira s ciljem da se studente poveže s industrijom, da im se pruži uvid u mogućnosti zaposlenja i studentskih praksi te da ih se upozna s vještinama i tehnologijama koje su potrebne u praksi.

Dođi na Financial Week - tjedan posvećen edukaciji mladih o financijama

Objavljeno 02.05.2016. u Događanja

Bježi ti lova ili ju želiš upecati iz EU fonda? Studiraš financije ili one studiraju tebe? Što nam Bitcoin donosi u budućnosti? Dođi na Financial Week i stani na pravu stranu jednadžbe!

Traju prijave za ovogodišnju Kampusijadu – očekuje se više od 900 prijavnica zagrebačkih studenata!

Objavljeno 28.04.2016. u Događanja

Organizacijski odbor Kampusijade, najvećeg sportskog natjecanja zagrebačkih studenata, otvorio je prošloga tjedna prijave za preko dvadeset disciplina u kojima će se studenti moći natjecati i osvojiti bogate nagrade koje uključuju putovanja u Krakow, Sarajevo i Budimpeštu!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se