Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Prehrambeno - biotehnološki fakultet nakon nekoliko godina ponovno otvara svoja vrata!

Objavljeno 21.04.2016. u Događanja

23.4. od 10 do 16 sati moći ćete sudjelovati na brojnim radionicama i pokusima te poslušati mnoga znanstveno - popularna predavanja prehrambeno-biotehnoloških stručnjaka.

Zakoračite u poslovni svijet uz Starter+ konferenciju

Objavljeno 11.04.2016. u Događanja

Nakon iznimno uspješnog prvog dijela Starter konferencije, na kojem su brojni studenti, na 4 fakulteta sveučilišta u Zagrebu, imali priliku iz prve ruke saznati sve što ih je ikad zanimalo o ulasku u poslovni svijet, udruga eSTUDENT želi istu priliku dati onima koji su to možda propustili.

Studentski odbor SD-a Cvjetno naselje predstavlja projekt TIMEBANKING

Objavljeno 07.04.2016. u Događanja

Riječ je o projektu za koji se nadaju da bi mogao zaživjeti na Cvjetnom već od ove godine stoga nemojte propustiti saznati više, ako ste i vi stanar ovog doma.

Za ili protiv Harryja Pottera: zadarski studenti organiziraju tjedan posvećen omiljenom čarobnjaku

Objavljeno 07.04.2016. u Događanja

Tjedan Harryja Pottera projekt je koji je započeo prije 2 godine na inicijativu studentice Odjela za informacijske znanosti Katarine Mandić, koja je u suradnji s profesorima s Odjela i djelatnicima Gradske knjižnice po prvi puta organizirala ovu manifestaciju.

Dođi na Scool Fest - sedmodnevni studentski spektakl u centru Zagreba

Objavljeno 06.04.2016. u Događanja

ScoolFest u novom izdanju, besplatnom za sve posjetitelje, pružit će vam sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio od Univerzijade iz prošlog stoljeća.

Obrazovni ciklus 'Ljudska prava i aktivno građanstvo' za studente u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 06.04.2016. u Događanja

Civilno društvo, pogotovo njegov angažman u polju ljudskih prava i javnog zagovaranja, postao je nezamjenjiv dio svakodnevnog političkog života.

Mladi ekonomisti dovode vrhunske predavače na Ekonomski fakultet u Osijeku

Objavljeno 01.04.2016. u Događanja

Udruga studenata marketinga Bookmark u suradnji sa Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta od 06. do 08. travnja organizira stručnu konferenciju Market&NG - tržište i nove generacije.

Zadnji dan za prijave na COMBIS hackathon

Objavljeno 31.03.2016. u Događanja

COMBIS hackathon try{code}catch - 24-satno studentsko programiranje održat će se 9. i 10. travnja na teme kojima je zajednički nazivnik društvena korisnost.

Bubnjevi kulture u Močvari: Kulturno-filozofski događaj 'Umjetnost i sloboda'

Objavljeno 29.03.2016. u Događanja

Program susreta sastoji se od dva dijela, prvog, u kojem će se uz performans voditi rasprava o temi događaja, te drugog, u kojem će se posjetitelji moći družiti uz glazbenu slušaonu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se