Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Nova tribina Bioetičkog utorka – Ciljana ubojstva: u sjeni terora

Objavljeno 04.05.2016. u Događanja

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku organiziraju tribinu na temu Ciljana ubojstva: u sjeni terora.

Job Fair @FER – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Objavljeno 03.05.2016. u Događanja

Job Fair je sajam poslova namijenjen studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta, koji se organizira s ciljem da se studente poveže s industrijom, da im se pruži uvid u mogućnosti zaposlenja i studentskih praksi te da ih se upozna s vještinama i tehnologijama koje su potrebne u praksi.

Dođi na Financial Week - tjedan posvećen edukaciji mladih o financijama

Objavljeno 02.05.2016. u Događanja

Bježi ti lova ili ju želiš upecati iz EU fonda? Studiraš financije ili one studiraju tebe? Što nam Bitcoin donosi u budućnosti? Dođi na Financial Week i stani na pravu stranu jednadžbe!

Traju prijave za ovogodišnju Kampusijadu – očekuje se više od 900 prijavnica zagrebačkih studenata!

Objavljeno 28.04.2016. u Događanja

Organizacijski odbor Kampusijade, najvećeg sportskog natjecanja zagrebačkih studenata, otvorio je prošloga tjedna prijave za preko dvadeset disciplina u kojima će se studenti moći natjecati i osvojiti bogate nagrade koje uključuju putovanja u Krakow, Sarajevo i Budimpeštu!

DriveInkino Zagreb se vraća u grad: dašak američke tradicije gledanja filmova iz automobila

Objavljeno 25.04.2016. u Događanja

U Zagrebu će se 30. travnja, 1., 7. i 8. svibnja na poligonu 'Kockica' održati četvrto zaredom 'DriveINkino Zagreb'.

Prehrambeno - biotehnološki fakultet nakon nekoliko godina ponovno otvara svoja vrata!

Objavljeno 21.04.2016. u Događanja

23.4. od 10 do 16 sati moći ćete sudjelovati na brojnim radionicama i pokusima te poslušati mnoga znanstveno - popularna predavanja prehrambeno-biotehnoloških stručnjaka.

Zakoračite u poslovni svijet uz Starter+ konferenciju

Objavljeno 11.04.2016. u Događanja

Nakon iznimno uspješnog prvog dijela Starter konferencije, na kojem su brojni studenti, na 4 fakulteta sveučilišta u Zagrebu, imali priliku iz prve ruke saznati sve što ih je ikad zanimalo o ulasku u poslovni svijet, udruga eSTUDENT želi istu priliku dati onima koji su to možda propustili.

Studentski odbor SD-a Cvjetno naselje predstavlja projekt TIMEBANKING

Objavljeno 07.04.2016. u Događanja

Riječ je o projektu za koji se nadaju da bi mogao zaživjeti na Cvjetnom već od ove godine stoga nemojte propustiti saznati više, ako ste i vi stanar ovog doma.

Za ili protiv Harryja Pottera: zadarski studenti organiziraju tjedan posvećen omiljenom čarobnjaku

Objavljeno 07.04.2016. u Događanja

Tjedan Harryja Pottera projekt je koji je započeo prije 2 godine na inicijativu studentice Odjela za informacijske znanosti Katarine Mandić, koja je u suradnji s profesorima s Odjela i djelatnicima Gradske knjižnice po prvi puta organizirala ovu manifestaciju.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se