Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Obrazovni ciklus 'Ljudska prava i aktivno građanstvo' za studente u Zagrebu i Rijeci

Objavljeno 06.04.2016. u Događanja

Civilno društvo, pogotovo njegov angažman u polju ljudskih prava i javnog zagovaranja, postao je nezamjenjiv dio svakodnevnog političkog života.

Mladi ekonomisti dovode vrhunske predavače na Ekonomski fakultet u Osijeku

Objavljeno 01.04.2016. u Događanja

Udruga studenata marketinga Bookmark u suradnji sa Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta od 06. do 08. travnja organizira stručnu konferenciju Market&NG - tržište i nove generacije.

Zadnji dan za prijave na COMBIS hackathon

Objavljeno 31.03.2016. u Događanja

COMBIS hackathon try{code}catch - 24-satno studentsko programiranje održat će se 9. i 10. travnja na teme kojima je zajednički nazivnik društvena korisnost.

Bubnjevi kulture u Močvari: Kulturno-filozofski događaj 'Umjetnost i sloboda'

Objavljeno 29.03.2016. u Događanja

Program susreta sastoji se od dva dijela, prvog, u kojem će se uz performans voditi rasprava o temi događaja, te drugog, u kojem će se posjetitelji moći družiti uz glazbenu slušaonu.

Večer posvećena studentima: 'Dnevnik jednog luđaka' na Sceni Ribnjak

Objavljeno 18.03.2016. u Događanja

Dnevnik jednog luđaka N. V. Gogolja jedan je od najranijih detaljnih prikaza shizofrenije, nastao puno prije nego je bolest dobila svoje mjesto i ime u medicini.

Studentski projekt 'Poduzetništvo inovacija' na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Objavljeno 16.03.2016. u Događanja

Čast nam je predstaviti „ Poduzetništvo inovacija“, projekt udruge Hrvatska Studentska Asocijacija, koji će se održati na Ekonomskom fakultetu 17. i 18. ožujka 2016.

Tribina Psihofarmaci u psihijatriji – potreba ili nasilje?

Objavljeno 02.03.2016. u Događanja

U okviru ciklusa tribina pod naslovom Bioetički utorak, Suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku u suradnji sa zagrebačkom podružnicom Hrvatskog bioetičkog društva organizira tribinu na temu Psihofarmaci u psihijatriji – potreba ili nasilje?.

Život zaposlenih studenata: 'Noću konobarim, danju radim u trgovini...'

Objavljeno 11.09.2015. u Događanja

Koliko su plaćeni studentski poslovi i mogu li studenti samostalno živjeti i financirati se u potpunosti uz redovan studij?

Diplomirala na temu alkarskih odora: s majkom priređuje modnu reviju u čast 300. Alke

Objavljeno 31.07.2015. u Događanja

Ove godine naša najpoznatija viteška igra Alka slavi 300. rođendan, a ove će godine, možda snažnije no ikada svoj rođendan proslaviti i u znaku mode.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se