Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Pionirke prvog energetskog studija u Hrvatskoj: Žene sve više vladaju tehničkim znanostima

Objavljeno 27.05.2015. u Događanja

Dosad su tehnički studiji više privlačili interes muškaraca nego žena, no to se u posljednje vrijeme promijenilo. Prema kazivanju prof.dr.sc Mislava Grgića, dekana Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, interes žena za studijima u području tehničkih znanosti sve više raste. Na FER-u se, ističe Grgić, u posljednjih nekoliko godina, uočava blagi porast interesa žena za upisom fakultetskog preddiplomskog studija.

Najgori tipovi s kojima ćeš završiti na prvom dejtu

Objavljeno 27.03.2015. u Događanja

Prvi spojevi mogu biti nešto predivno, ali mogu se pretvoriti i u sat vremena pakla. I dok si ti sigurno najzanimljivija, najprpošnija, najsimpatičnija i najbrbljavija osoba s kojim netko može završiti na prvom dejtu, pripazi da ne naletiš na jedan od sljedećih primjeraka lošeg dejt-partnera...

Profesorica šokirala brucoše na predavanju: pokazala im video ovog performansa

Objavljeno 25.03.2015. u Događanja

Studenti prve godine glume i dramaturgije na jednom londonskom sveučilištu ostali su šokirani eksplicitnim videom koji im je pokazala profesorica. Lauren Barri-Holstein prikazala im je video njenog performansa Splat!, koji je prepun scena golotinje, seksa i krvi.

Cristiano Ronaldo postaje predmetom sociološkog proučavanja

Objavljeno 09.02.2015. u Događanja

Zvijezda Real Madrida uskoro će postati predmet znanstvenog proučavanja na Sveučilištu British Columbia. Osim stila i načina igre, studenti će s profesorima proučavati i njegov utjecaj na mlade ljude širom svijeta.

Najbizarnije stvari zaplijenjene na aerodromu

Objavljeno 02.02.2015. u Događanja

Ne biste vjerovali kakve su bizarne stvari ljudi pokušali prošvercati kroz kontrolu na aerodromima. Sušene gusjenice, životinjska glava... bilo je tu svega.

Studentica pronašla jezivu poruku u hotelskoj sobi

Objavljeno 29.12.2014. u Događanja

Zamislite da sudjelujete u nekoj internacionalnoj studentskoj konferenciji ili bančite po europskim metropolama da se nagradite za nekoliko položenih ispita, a u sobi hostela ili hotela u kojem ste odsjeli pronađete ovakvu poruku?

Vegas Baby. Ekipa RNB Confusiona garantira još jedan novogodišnji party za pamćenje!

Objavljeno 28.11.2014. u Događanja

Las Vegas Hangover edition 2015., naziv je četvrtog po redu i najluđeg klupskog dočeka Nove Godine u organizaciji RNB Confusiona i partnera u Hypo event Centru u Zagrebu, a za koji je u pretprodaji prodano već 500 karata.

Više od tisuću ljubitelja fotografije dolazi na Zagrebački Fotosajam

Objavljeno 21.10.2014. u Događanja

Tradicionalni Zagrebački Fotosajam će se održati u subotu, 25.10.2014., na starom, fotografima dobro poznatom mjestu – u Hypo centru na adresi Slavonska avenija 6, a biti će otvoren za posjetitelje od 10 – 16 h.

Počastili 'običnog čovjeka': studenti iznenadili dostavljača pizze!

Objavljeno 13.10.2014. u Događanja

Iako je većina studenata mislila da će za gablec jesti pizzu, dogodilo se ipak nešto potpuno drugačije.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se