Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Pratite live streaming s prvog DEF-U-a za studente

Objavljeno 25.09.2013. u Događanja

Nakon što su rasprodane sve ulaznice za prvi DEF-U, seriju predavanja o samoorganizaciji studenata, organizatori su ponudili besplatan live streaming svim akademskim građanima koji im se nisu u mogućnosti pridružiti na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu danas u 17h.

Mišo Kovač oduševio zagrebačku publiku u Roku!

Objavljeno 09.09.2013. u Događanja

Rekorder hrvatske diskografije i legenda hrvatske estradne scene Mate Mišo Kovač i njegova kćer, pjevačica Ivana Kovač oduševili su u subotu okupljene u zagrebačkom klubu Roko, čijim nastupom je taj klub otvorio novu klupsku sezonu.

Radićevi dani - dani nezaboravne zabave!

Objavljeno 04.06.2013. u Događanja

Ne propustite uživati u danima posvećenima Stjepanu Radiću, povodom njegova rođenja, u studentskom domu na Savi. Očekuju vas tri dana nezaboravne zabave i puno događanja.

Besplatna predstava: Studentska verzija šegrta Hlapića

Objavljeno 08.05.2013. u Događanja

Povodom 100. obljetnice objave poznatog romana Ivane Brlić Mažuranić 'Čudnovate zgode šegrta Hlapića', dramska skupina Hrvatskih studija odlučila je na zanimljiv način predstaviti verziju neobjavljene drame o šegrtu Hlapiću.

Future Sound Of Zagreb 2013 - dvodnevni festival elektronske glazbe

Objavljeno 02.05.2013. u Događanja

FUTURE SOUND OF ZAGREB bio je i ostao sinonim za najveći zagrebački klupski festival elektronske glazbe koji se održavao jednom godišnje još od 1999. godine. Prvi, danas već legendarni FSOZ održan je povodom jubilarne 200. TV emisije TOP DJ MAG (21.06.1999.) pred više od 4000 posjetitelja, na 3 floora te uz nastupe tadašnjih najboljih zagrebačkih DJ-a, ali i stranih gostiju kao što su Mark Spoon (RIP) i ekipa njemačkog GROOVE magazina s Ian Pooley-em.

Uskoro počinje Ljeto na Strossu! Zabava, romantika i umjetnost...

Objavljeno 27.04.2013. u Događanja

Iskoristite lijepe i sunčane dane i prošetajte Strossmayerovim šetalištem. Program koji ujedinjuje zabavu, romantiku i umjetnost privlači već 10 godina velik broj Zagrepčana, ali i turista.

Humanitarni rekreacijski turnir u odbojci na pijesku - prijavite se!

Objavljeno 25.04.2013. u Događanja

Društvo sportske rekreacije Grada Zagreba (DSR Zagreb) organizira humanitarni rekreacijski turnir u odbojci na pijesku. Sva prikupljena sredstva namijenjena su djeci Dječjeg doma Zagreb za nabavku sportskih rekvizita i pomagala.

Marketing Madness - besplatna predavanja na Ekonomskom faksu

Objavljeno 23.04.2013. u Događanja

Hrvatska studentska asocijacija predstavlja vam novi projekt - "Marketing Madness"! Riječ je o skupu predavanja koja se ovaj tjedan održavaju na Ekonomskom fakultetu. Predavanja će održati marketinški stručnjaci koji će studentima prenijeti svoja iskustva i na taj način ih uvesti u svijet marketinga.

Student(i) u 'Kabinetu' – pogledajte o čemu se radi!

Objavljeno 12.04.2013. u Događanja

Što navodi današnje političare da donose takve odluke kakve donose? Može li stvarno moć promijeniti čovjeka te čini li prilika lopova? Ta i još mnoga pitanja će vam mladi autorski tim – redatelj Filip Povrženić i dramaturg Antonio Gabelić predstaviti u svojoj tragikomediji Kabinet.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se