Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Faithless bus ovaj vikend plijenio pažnju Zagrepčana

Objavljeno 14.03.2011. u Događanja

Faithless bus ovaj vikend provozao se cijelim Zagrebom. Vožnja je krenula sa glavnog ulaza Zagrebačkog Velesajma gdje je, od velikog broja obožavatelja benda koji su dočekali autobus u nadi ulaska, izabrano je 20 fanova koji su ušli u autobus i krenuli u Faithless vožnju gradom, te osvojili kartu za koncert.

Počinje velika međunarodna razmjena, uključi se i ti!

Objavljeno 14.03.2011. u Događanja

AIESEC Varaždin i ove je godine krenuo u realizaciju svog najvećeg projekta temeljenog na razmjeni. Young Enterpreneurs in Croatia projekt je namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola, s ciljem da razviju svoje poduzetničke vještine sudjelujući u raznim radionicama i debatama.

Zagrijavanje za koncert Faithlessa u Domu sportova

Objavljeno 11.03.2011. u Događanja

Sve što trebaš učiniti je biti među prvih 20 ljudi koji će dočekati londonski double-decker na glavnom ulazu na Zagrebačkog Velesajma, ukrcati se i krenuti u party vožnju gradom!

Faithless seli u Veliku dvoranu Doma sportova

Objavljeno 10.03.2011. u Događanja

Dallas Records i Mars koncerti obavještavaju sve fanove da je jutros sa prodajnih mjesta iscurila i posljednja ulaznica za veliki live nastup kultnih britanaca, grupe Faithless...

Budi prvi i otputuj u Veliku Britaniju

Objavljeno 04.03.2011. u Događanja

U ožujku 2011. godine održati će se natjecanje Laboratorij slave. To je natjecanje koje mladim znanstvenicima i studentima pruža mogućnost za komunikaciju i popularizaciju znanosti.

Ožujak - Mjesec inovacija i istraživanja

Objavljeno 03.03.2011. u Događanja

Sveučilište u Zagrebu organizira niz predavanja, seminara i radionica pod zajedničkim imenom Ožujak - Mjesec inovacija i istraživanja . . .

Nagradna igra: Vodimo vas na Faithless!

Objavljeno 22.02.2011. u Događanja

Britanska grupe Faithless stiže u Zagreb 19. ožujka, a MojFaks poklanja 2 ulaznice za koncert...

Cocktin izazov za mlade

Objavljeno 18.02.2011. u Događanja

Cockta je pokrenula jedinstvenu regionalnu kampanju i međunarodni natječaj Nevergreen, putem kojeg će se mladi natjecati za ulogu u Cocktinoj TV reklami i web serijalu Nevergreen...

BEST dani inženjera 2011

Objavljeno 15.02.2011. u Događanja

Od 1. do 4. ožujka 2011., na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se BEST dani inženjera posebno zanimljivi studentima koji žele napredovati u svojim inženjerskim karijerama.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se