Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Globalna pitanja i međunarodni odnosi: Dođi na ZAGiMUN konferenciju za studente i mlade profesionalce

Objavljeno 22.08.2017. u Događanja

Zagreb International Model United Nations (ZAGiMUN) – Conference on Shared Responsibility, koju organizira Hrvatsko društvo za Ujedinjene narode, je međunarodna konferencija o održivom razvoju namijenjena studentima i mladim profesionalcima zainteresiranima za globalna pitanja i međunarodne odnose.

Najveće dosad: Međunarodno studentsko natjecanje 'Air Cargo Challenge 2017' ove godine u Zagrebu

Objavljeno 07.08.2017. u Događanja

Hrvatska Udruga Studenata Zrakoplovstva (HUSZ) pri Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, kao pobjednik natjecanja "Air Cargo Challenge 2015" održanog u Stuttgartu, domaćin je međunarodnog studentskog natjecanja "Air Cargo Challenge 2017" u Zagrebu.

Otkrijte kako se radi kod omiljenog poslodavca: Studenti iz Zagreba vode te u tvornicu Rimac automobila

Objavljeno 17.07.2017. u Događanja

Rimac automobili na čelu s Matom Rimcem unatrag nekoliko godina rapidno šire svoj posao i intrigiraju javnost. Osim što je Rimac jedan od traženijih i omiljenijih poslodavaca među mladima svih branši, a osobito tehničkih, ova tvrtka otvorila je vrata svoje tvornice za sve zainteresirane.

Uči se i nakon predavanja: Ljetna porezna akademija privukla studente iz Hrvatske, BiH i Austrije

Objavljeno 14.07.2017. u Događanja

Prva akademija okupila je brojne domaće i strane stručnjake koji su na zanimljiv i praktičan način studentima prenijeli dodatna znanja iz područja poreza.

[FOTO] Tko kaže da studenti samo uče? Iznenadili smo se koliko je kolega bilo na Jarunu na INmusicu

Objavljeno 21.06.2017. u Događanja

INMusic festival je nezaobilazno festivalsko događanje koje iz godine u godinu na "zagrebačko more" privlači sve više mladih iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta.

Ovaj dan rezervirajte za najbolji tulum u gradu: Objavljen datum Brucošijade FER-a 2017.

Objavljeno 20.06.2017. u Događanja

Brucošijada FER-a je najveći događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo na prostorima fakulteta.

Planulo više od 4000 ulaznica za SCool Fest 2017

Objavljeno 01.06.2017. u Događanja

Ovog vikenda u Studentskom centru u Zagrebu održava se treći SCool Fest – najveći studentski festival u gradu.

Uložite u svoju budućnost: Prijavite se na projekt 'Iskustvo zlata vrijedi'

Objavljeno 01.06.2017. u Događanja

Kroz projekt Iskustvo zlata vrijedi proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i u trenutačnoj gospodarskoj situaciji ne mogu doći lako.

Kad je SOR jedini put do posla: Čak i inženjeri građevine rijetko sklapaju ugovor o radu

Objavljeno 01.06.2017. u Događanja

'Gradimo li na dobrim temeljima?' stoji u dijelu naslova tribine inicijative Vrijedim više koja će se održati na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Na tribini će sudjelovati stručnjaci iz područja graditeljstva, sindikat te sadašnji i bivši korisnici SOR-a tog sektora.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se