Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Masovno 'čekanje tramvaja': Slijedi novi prosvjed zbog kurikularne reforme

Objavljeno 26.05.2017. u Događanja

Prošle godine Boris Jokić postao je simbolom zalaganja za reformu obrazovanja, a kada se Ekspertna radna skupina s njim na čelu raspustila, na noge se digao jedan dio nacije te zbog stopiranja reforme izašao na ulice.

Ta međimurska dobrodošlica! Studenti kolegama iz cijele Hrvatske pokazali sve ljepote svoga kraja

Objavljeno 25.05.2017. u Događanja

Udruga studenata Međimurja odlučila je svoje kolege iz različitih dijelova zemlje provesti kroz najsjeverniji kraj Hrvatske – Međimurje. Oni su za njih sedamdesetak organizirali putovanje na kojem su studenti upoznali sve međimurske ljepote i specifičnosti.

Ako još niste rezervirali ulaznicu za SCool Fest 2017 – požurite jer nestaju!

Objavljeno 24.05.2017. u Događanja

Da su student željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica za SCool Fest 2017. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu za redom organizira dvodnevni festival za studente na koji je upad besplatan, a line up iz godine u godinu sve bolji.

Završio Job Fair 2017: Dva entuzijastična dana druženja poslodavaca sa studentima

Objavljeno 19.05.2017. u Događanja

U četvrtak, 18. svibnja, završio je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više tisuća studenata, ne samo FER-a, već i srodnih fakulteta.

Job Fair ruši rekorde: U prvom danu FER posjetilo preko 2000 studenata

Objavljeno 18.05.2017. u Događanja

U srijedu, 17. svibnja, počeo je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair koji je ove godine privukao rekordan broj posjetitelja u prvom danu. U prvih nekoliko sati sajma FER je posjetilo preko 2000 studenata.

Job Fair 2017: Dvostruko veće prilike za domaće talente

Objavljeno 17.05.2017. u Događanja

Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, koji se održava u srijedu 17. i četvrtak 18. svibnja, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u terminu od 08:30 do 18:00 sati, ove godine okupio je dvostruko više tvrtki nego lani.

FlixBus i LEAP Summit partneri: start-up ideje, inovacije i izazovi za 2000 mladih

Objavljeno 10.05.2017. u Događanja

FlixBus kao start-up koji povezuje hi-tech, e-trgovinu i tradicionalni prijevoz putnika, prepoznat je od organizatora LEAP Summita te ga imenuje ekskluzivnim mobilnim partnerom još u ožujku ove godine.

Kampusijada najavila najveću posjećenost i najbogatiji program dosad

Objavljeno 09.05.2017. u Događanja

Na ovogodišnjoj, osmoj Kampusijadi natjecatelji su mogu birati između čak 21 discipline u kojoj će sudjelovati. Cilj ovoga projekta je zainteresirati studente Sveučilišta u Zagrebu za rekreaciju, sport i druženje na otvorenom.

Sve za učenike i studente na jednom mjestu: Po prvi put Sajam stipendija dolazi u ovaj dalmatinski grad

Objavljeno 03.05.2017. u Događanja

Sajam stipendija i visokog obrazovanja organizira se s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju za sve građane Hrvatske te u svrhu uspješnijeg završetka započetog studija.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se