Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Uložite u svoju budućnost: Prijavite se na projekt 'Iskustvo zlata vrijedi'

Objavljeno 01.06.2017. u Događanja

Kroz projekt Iskustvo zlata vrijedi proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i u trenutačnoj gospodarskoj situaciji ne mogu doći lako.

Kad je SOR jedini put do posla: Čak i inženjeri građevine rijetko sklapaju ugovor o radu

Objavljeno 01.06.2017. u Događanja

'Gradimo li na dobrim temeljima?' stoji u dijelu naslova tribine inicijative Vrijedim više koja će se održati na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Na tribini će sudjelovati stručnjaci iz područja graditeljstva, sindikat te sadašnji i bivši korisnici SOR-a tog sektora.

[FOTO] Puno natjecateljskog duha, piva i kolača: Evo kako su prošli ovogodišnji Radićevi dani

Objavljeno 29.05.2017. u Događanja

Ovaj vikend iščekivali smo već jako dugo. Mnogima samo još jedan u nizu, ali studentima, pogotovo iskrenim obožavateljima Save, ti dani označeni su u kalendaru već dulje vrijeme.

Masovno 'čekanje tramvaja': Slijedi novi prosvjed zbog kurikularne reforme

Objavljeno 26.05.2017. u Događanja

Prošle godine Boris Jokić postao je simbolom zalaganja za reformu obrazovanja, a kada se Ekspertna radna skupina s njim na čelu raspustila, na noge se digao jedan dio nacije te zbog stopiranja reforme izašao na ulice.

Ta međimurska dobrodošlica! Studenti kolegama iz cijele Hrvatske pokazali sve ljepote svoga kraja

Objavljeno 25.05.2017. u Događanja

Udruga studenata Međimurja odlučila je svoje kolege iz različitih dijelova zemlje provesti kroz najsjeverniji kraj Hrvatske – Međimurje. Oni su za njih sedamdesetak organizirali putovanje na kojem su studenti upoznali sve međimurske ljepote i specifičnosti.

Ako još niste rezervirali ulaznicu za SCool Fest 2017 – požurite jer nestaju!

Objavljeno 24.05.2017. u Događanja

Da su student željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica za SCool Fest 2017. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu za redom organizira dvodnevni festival za studente na koji je upad besplatan, a line up iz godine u godinu sve bolji.

Završio Job Fair 2017: Dva entuzijastična dana druženja poslodavaca sa studentima

Objavljeno 19.05.2017. u Događanja

U četvrtak, 18. svibnja, završio je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više tisuća studenata, ne samo FER-a, već i srodnih fakulteta.

Job Fair ruši rekorde: U prvom danu FER posjetilo preko 2000 studenata

Objavljeno 18.05.2017. u Događanja

U srijedu, 17. svibnja, počeo je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair koji je ove godine privukao rekordan broj posjetitelja u prvom danu. U prvih nekoliko sati sajma FER je posjetilo preko 2000 studenata.

Job Fair 2017: Dvostruko veće prilike za domaće talente

Objavljeno 17.05.2017. u Događanja

Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, koji se održava u srijedu 17. i četvrtak 18. svibnja, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u terminu od 08:30 do 18:00 sati, ove godine okupio je dvostruko više tvrtki nego lani.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se