Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Šire krila za one koji ne mogu: Najveći studentski tim trkača trčat će na humanitarnoj utrci WFL u Zadru

Objavljeno 16.03.2017. u Događanja

WFL utrka je humanitarnog karaktera čiji je cilj prikupljanje sredstava za fond liječenja amiotrofične lateralne skleroze (nepovratne ozljede kralježnice). Ove se godine trči četvrti put na 6 kontinenata i preko 30 lokacija u svijetu.

Primijeni naučeno u praksi: Prijavi se na X. natječaj za Pravnikovu stručnu praksu

Objavljeno 16.03.2017. u Događanja

Projekt je započeo kao ideja ambicioznih studenata željnih praktičnih znanja, a stasao je u stabilnu tradiciju, prepoznatu od strane Pravnog fakulteta te izvrsno prihvaćenu među studentskom populacijom.

Uhvatite ga za riječ: Mirko Filipović u ringu sa studentima zagrebačke Ekonomije

Objavljeno 14.03.2017. u Događanja

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu novu sezonu svog 'Uhvati me za riječ' u kojem će poznati ljudi s hrvatske glazbene, sportske i showbizz scene govoriti o tome što su oni htjeli da im je netko rekao za vrijeme studentskih dana.

Noć bez granica: Udruga moslavačkih studenata poziva vas na MOSLAVAČKU NOĆ #8

Objavljeno 13.03.2017. u Događanja

I ove će se godine svi moslavački studenti, oni koji se tako osjećaju, ali i svi željni dobre zabave okupiti u klubu Roko i obilježiti još jednu Moslavačku noć.

College2Business konferencija: Kroz sedam gradova s jednom vizijom - živjeti i uspjeti u Hrvatskoj

Objavljeno 13.03.2017. u Događanja

Iz godine u godinu povećava se broj mladih koji u potrazi za poslom odlaze izvan Hrvatske. Ipak, jedan dio studenata želi uspjeti u Hrvatskoj.

Od studenta do lidera: Dođite na 3. Kongres Udruga studenata

Objavljeno 07.03.2017. u Događanja

Kongres studentskih udruga pod nazivom ‘Od studenta do lidera’ je edukativna manifestacija namijenjena studentima iz različitih studentskih udruga koji u sklopu svojih aktivnosti organiziraju projekte, pokreću razne inicijative te djeluju u interesu cijele studentske populacije iz cijele Hrvatske.

Senzacija utorkom koja se ne propušta: Dođite na Noć zagorskih studenata vol.19

Objavljeno 02.03.2017. u Događanja

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Zabava počinje 7. ožujka 2017. u klubu Roko.

Udruga studenata Međimurja poziva vas na feštu u Club Roko

Objavljeno 01.03.2017. u Događanja

Većina studenata ovih se dana vraća u Zagreb jer započinje ljetni semestar, a samim time dolazi nam i sezona studentskih zabava. Ovaj je put riječ o Međimurskoj fešti.

4. paviljon nije zaboravljen: Studentski zbor u Roku prikuplja pomoć za studente – pridruži se i ti!

Objavljeno 28.02.2017. u Događanja

Prošli tjedan je bio težak za stanovnike četvrtog paviljona iz doma Cvjetno jer im je požar priuštio mnogo stresa, a nekolicini i veliku materijalnu štetu. No, njihove brige lakše su jer kolege iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu organiziraju prikupljanje donacija kako bi proces oporavka prošao što bezbolnije.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se