Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Noć bez granica: Udruga moslavačkih studenata poziva vas na MOSLAVAČKU NOĆ #8

Objavljeno 13.03.2017. u Događanja

I ove će se godine svi moslavački studenti, oni koji se tako osjećaju, ali i svi željni dobre zabave okupiti u klubu Roko i obilježiti još jednu Moslavačku noć.

College2Business konferencija: Kroz sedam gradova s jednom vizijom - živjeti i uspjeti u Hrvatskoj

Objavljeno 13.03.2017. u Događanja

Iz godine u godinu povećava se broj mladih koji u potrazi za poslom odlaze izvan Hrvatske. Ipak, jedan dio studenata želi uspjeti u Hrvatskoj.

Od studenta do lidera: Dođite na 3. Kongres Udruga studenata

Objavljeno 07.03.2017. u Događanja

Kongres studentskih udruga pod nazivom ‘Od studenta do lidera’ je edukativna manifestacija namijenjena studentima iz različitih studentskih udruga koji u sklopu svojih aktivnosti organiziraju projekte, pokreću razne inicijative te djeluju u interesu cijele studentske populacije iz cijele Hrvatske.

Senzacija utorkom koja se ne propušta: Dođite na Noć zagorskih studenata vol.19

Objavljeno 02.03.2017. u Događanja

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Zabava počinje 7. ožujka 2017. u klubu Roko.

Udruga studenata Međimurja poziva vas na feštu u Club Roko

Objavljeno 01.03.2017. u Događanja

Većina studenata ovih se dana vraća u Zagreb jer započinje ljetni semestar, a samim time dolazi nam i sezona studentskih zabava. Ovaj je put riječ o Međimurskoj fešti.

4. paviljon nije zaboravljen: Studentski zbor u Roku prikuplja pomoć za studente – pridruži se i ti!

Objavljeno 28.02.2017. u Događanja

Prošli tjedan je bio težak za stanovnike četvrtog paviljona iz doma Cvjetno jer im je požar priuštio mnogo stresa, a nekolicini i veliku materijalnu štetu. No, njihove brige lakše su jer kolege iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu organiziraju prikupljanje donacija kako bi proces oporavka prošao što bezbolnije.

Još jedan razlog za 'potegnuti' do menze na Borongaju: Studenti istražuju kako se osjećate

Objavljeno 24.02.2017. u Događanja

Ako se ne sjećate kada vas je zadnji put netko iskreno pitao kako ste, vrijeme je da dođete u menzu kampusa 'Borongaj' jer vas ondje čekaju studenti psihologije - baš s tim pitanjem.

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Objavljeno 23.02.2017. u Događanja

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu stižu vijesti o početku sveučilišnih sportskih natjecanja za akademsku godinu 2016./17.

Naučite programirati: Softveraši drže besplatne radionice za zagrebačke studente

Objavljeno 22.02.2017. u Događanja

Mlada softverska tvrtka Axilis već drugu godinu zaredom održava besplatne radionice programiranja za zagrebačke studente kako bi bili bolje pripremljeni za tržište rada.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se