Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

4. paviljon nije zaboravljen: Studentski zbor u Roku prikuplja pomoć za studente – pridruži se i ti!

Objavljeno 28.02.2017. u Događanja

Prošli tjedan je bio težak za stanovnike četvrtog paviljona iz doma Cvjetno jer im je požar priuštio mnogo stresa, a nekolicini i veliku materijalnu štetu. No, njihove brige lakše su jer kolege iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu organiziraju prikupljanje donacija kako bi proces oporavka prošao što bezbolnije.

Još jedan razlog za 'potegnuti' do menze na Borongaju: Studenti istražuju kako se osjećate

Objavljeno 24.02.2017. u Događanja

Ako se ne sjećate kada vas je zadnji put netko iskreno pitao kako ste, vrijeme je da dođete u menzu kampusa 'Borongaj' jer vas ondje čekaju studenti psihologije - baš s tim pitanjem.

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Objavljeno 23.02.2017. u Događanja

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu stižu vijesti o početku sveučilišnih sportskih natjecanja za akademsku godinu 2016./17.

Naučite programirati: Softveraši drže besplatne radionice za zagrebačke studente

Objavljeno 22.02.2017. u Događanja

Mlada softverska tvrtka Axilis već drugu godinu zaredom održava besplatne radionice programiranja za zagrebačke studente kako bi bili bolje pripremljeni za tržište rada.

Bez obzira jeste li pali ili položili: Hoćete li doći 'Ispit' poslije ispita'?

Objavljeno 16.02.2017. u Događanja

Neovisno o tome na kojoj ste godini faksa, ispiti su uvijek stres, a ispitni rokovi se čine kao bezdan popločen učenjem i nervozom. Srećom, tu su studenti koji organiziraju pravi tulum kako bi opustili svoje kolege.

Stoljeće Medicinskog fakulteta studenti će obilježiti trčanjem po stubama

Objavljeno 13.02.2017. u Događanja

Tradicionalna cestovna utrka '162 stube' i ove godine organizirana je pod palicom SportMEF-a, studentske udruge Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ne žele puške u rukama: Za vikend prosvjed protiv obaveznog vojnog roka

Objavljeno 07.02.2017. u Događanja

Već neko vrijeme se u javnosti vodi polemika o tome treba li u Hrvatsku ponovno uvesti obavezni vojni rok koji je s razlogom prije više godina ukinut.

Zvuci dalmatinske pisme: Počele prijave za Festival studentskih klapa

Objavljeno 06.02.2017. u Događanja

Peti po redu Festival studentskih klapa organizira Udruga studenata grada Splita, a kako bi u svoje melodične redove privukli što više budućih članova, počele su i javne prijave.

Ususret predavanju Elle Dvornik na Ekonomiji: 'Svi mladi žele biti samostalni'

Objavljeno 24.01.2017. u Događanja

Poduzetništvo i mladi idu jedno uz druge, a pravi dokaz za to je i Ella Dvornik koja se unatrag nekoliko godina uspješno bavi bloganjem i društvenim mrežama te tako zarađuje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se