Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Stoljeće Medicinskog fakulteta studenti će obilježiti trčanjem po stubama

Objavljeno 13.02.2017. u Događanja

Tradicionalna cestovna utrka '162 stube' i ove godine organizirana je pod palicom SportMEF-a, studentske udruge Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ne žele puške u rukama: Za vikend prosvjed protiv obaveznog vojnog roka

Objavljeno 07.02.2017. u Događanja

Već neko vrijeme se u javnosti vodi polemika o tome treba li u Hrvatsku ponovno uvesti obavezni vojni rok koji je s razlogom prije više godina ukinut.

Zvuci dalmatinske pisme: Počele prijave za Festival studentskih klapa

Objavljeno 06.02.2017. u Događanja

Peti po redu Festival studentskih klapa organizira Udruga studenata grada Splita, a kako bi u svoje melodične redove privukli što više budućih članova, počele su i javne prijave.

Ususret predavanju Elle Dvornik na Ekonomiji: 'Svi mladi žele biti samostalni'

Objavljeno 24.01.2017. u Događanja

Poduzetništvo i mladi idu jedno uz druge, a pravi dokaz za to je i Ella Dvornik koja se unatrag nekoliko godina uspješno bavi bloganjem i društvenim mrežama te tako zarađuje.

Kada svi prijatelji odu u Dublin: Studenti se pitaju gdje je nestao njihov grad

Objavljeno 23.01.2017. u Događanja

Realnost popločena nezaposlenošću, nepotizmom te političkim vezama jest ono što mlade doslovno tjera iz Hrvatske, a osobito iz srca Slavonije – Osijeka. Velik broj mladih Osječana otišao je u Irsku, a oni koji su ostali u svom gradu pripremaju izložbu 'Gdje je nestao moj grad?'.

Prijavi se za najveće međunarodno studentsko natjecanje i osvoji 5 000 eura

Objavljeno 13.01.2017. u Događanja

L'Oréal Brandstorm je svoje 25. godine održavanja u potpunosti unaprijedio dosadašnji koncept natjecanja, uz najveći novitet - ovogodišnje natjecanje sastoji se od brend i tehnološkog izazova.

Rasprava o poreznoj reformi: Ministar financija održat će predavanje u Rektoratu

Objavljeno 12.01.2017. u Događanja

Prošli tjedan ministar financija Zdravko Marić bio je u žarištu studentskih rasprava zbog izmjena u Pravilniku o porezu na dohodak koji predviđa oporezivanje zarade koju studenti godišnje uprihoduju.

Božićna palačinkijada studenata Farmacije spaja humanost i omiljenu slasticu u jednu slatku akciju

Objavljeno 19.12.2016. u Događanja

Malo jaja, brašna, mlijeka, vode i eto smjese za palačinke koje svi volimo i rado jedemo. Studenti s Farmaceutskog fakulteta u Zagrebu prepoznali su ljepotu u jednostavnosti ove poslastice i zato organiziraju humanitarnu božićnu palačinkijadu.

'Dobro srce' ovih studenata kuca već osam godina: Sudjeluj i ti u humanitarnoj akciji

Objavljeno 16.12.2016. u Događanja

Humanitarna studentska akcija 'Dobro srce studenata Splita' krenula je u utorak te će trajati do 20. prosinca, a zanimljivo je vidjeti da je ovakva nesebična akcija postala tradicija.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se