Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Otvorene prijave za sveučilišna sportska natjecanja u Zagrebu

Objavljeno 23.02.2017. u Događanja

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu stižu vijesti o početku sveučilišnih sportskih natjecanja za akademsku godinu 2016./17.

Naučite programirati: Softveraši drže besplatne radionice za zagrebačke studente

Objavljeno 22.02.2017. u Događanja

Mlada softverska tvrtka Axilis već drugu godinu zaredom održava besplatne radionice programiranja za zagrebačke studente kako bi bili bolje pripremljeni za tržište rada.

Bez obzira jeste li pali ili položili: Hoćete li doći 'Ispit' poslije ispita'?

Objavljeno 16.02.2017. u Događanja

Neovisno o tome na kojoj ste godini faksa, ispiti su uvijek stres, a ispitni rokovi se čine kao bezdan popločen učenjem i nervozom. Srećom, tu su studenti koji organiziraju pravi tulum kako bi opustili svoje kolege.

Stoljeće Medicinskog fakulteta studenti će obilježiti trčanjem po stubama

Objavljeno 13.02.2017. u Događanja

Tradicionalna cestovna utrka '162 stube' i ove godine organizirana je pod palicom SportMEF-a, studentske udruge Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ne žele puške u rukama: Za vikend prosvjed protiv obaveznog vojnog roka

Objavljeno 07.02.2017. u Događanja

Već neko vrijeme se u javnosti vodi polemika o tome treba li u Hrvatsku ponovno uvesti obavezni vojni rok koji je s razlogom prije više godina ukinut.

Zvuci dalmatinske pisme: Počele prijave za Festival studentskih klapa

Objavljeno 06.02.2017. u Događanja

Peti po redu Festival studentskih klapa organizira Udruga studenata grada Splita, a kako bi u svoje melodične redove privukli što više budućih članova, počele su i javne prijave.

Ususret predavanju Elle Dvornik na Ekonomiji: 'Svi mladi žele biti samostalni'

Objavljeno 24.01.2017. u Događanja

Poduzetništvo i mladi idu jedno uz druge, a pravi dokaz za to je i Ella Dvornik koja se unatrag nekoliko godina uspješno bavi bloganjem i društvenim mrežama te tako zarađuje.

Kada svi prijatelji odu u Dublin: Studenti se pitaju gdje je nestao njihov grad

Objavljeno 23.01.2017. u Događanja

Realnost popločena nezaposlenošću, nepotizmom te političkim vezama jest ono što mlade doslovno tjera iz Hrvatske, a osobito iz srca Slavonije – Osijeka. Velik broj mladih Osječana otišao je u Irsku, a oni koji su ostali u svom gradu pripremaju izložbu 'Gdje je nestao moj grad?'.

Prijavi se za najveće međunarodno studentsko natjecanje i osvoji 5 000 eura

Objavljeno 13.01.2017. u Događanja

L'Oréal Brandstorm je svoje 25. godine održavanja u potpunosti unaprijedio dosadašnji koncept natjecanja, uz najveći novitet - ovogodišnje natjecanje sastoji se od brend i tehnološkog izazova.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se