Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Traju prijave za ovogodišnju Kampusijadu – očekuje se više od 900 prijavnica zagrebačkih studenata!

MojFaks | Događanja, 28.04.2016.Traju prijave za ovogodišnju Kampusijadu – očekuje se više od 900 prijavnica zagrebačkih studenata!

Organizacijski odbor Kampusijade, najvećeg sportskog natjecanja zagrebačkih studenata, otvorio je prošloga tjedna prijave za preko dvadeset disciplina u kojima će se studenti moći natjecati i osvojiti bogate nagrade koje uključuju putovanja u Krakow, Sarajevo i Budimpeštu!

Kampusijada će se odviti 12. svibnja na Znanstveno učilišnom Kampusu Borongaj u razdoblju od 10 do 18 sati, dok će se 11. svibnja odviti kvalifikacijske runde za one sportove koje prime najviše prijava.

Studenti će imati priliku natjecati se u grupnim i individualnim sportovima, a kao novost uvedene su i discipline koje će goditi i onima koji nisu toliko sportsko nadareni. Osim već klasičnih sportova poput nogometa, košarke, odbojke, graničara, šaha, kartanja bele i stolnog tenisa, uvedene su nove discipline poput jamba, kartanja trešete i briškule, beer ponga te pikada.

Na Kampusijadu se mogu prijaviti svi zagrebački studenti, studirali oni u sklopu Sveučilišta u Zagrebu ili na veleučilištima i visokim školama. Ovom odlukom organizacijski odbor nastoji zbližiti sve studente na barem jedan dan, kako bi uživali u zajedničkom druženju, plesu, zdravom životu i zelenilu koje Kampus može ponuditi. Prijave se odvijaju preko internetske stranice do 5. svibnja, a za sva dodatna pitanja natjecatelji se mogu obratiti na e-mail adresu prijave@kampusijada.hr

"Prošle godine zaprimili smo preko 950 prijava studenata s različitih fakulteta, te smo iznimno ponosni što se Kampusijada od 2014. godine uspjela isprofilirati kao korisna i zabavna manifestacija za sve studente – bili oni sportskoga duha ili ne. Zabilježili smo posjete od preko 600 studenata, a u anketi kojom smo provjerili zadovoljstvo Kampusijadom otkrili smo kako su studenti iznimno radosni što na barem jedan dan studenti imaju prilike ostvariti nova poznanstva i povezati se na mnogobrojne načine. Zadovoljni smo i odazivom volontera, kojh ove godine ima preko 80!", rekli su nam Josip Papak, Ela Megla i Mišo Čupić, glavni koordinatori organizacijskog odbora.

Zahvaljujući Intersportu, studenti koji će zaigrati nogomet, košarku ili odbojku imati će najnoviju opremu, dok se PAN pivovara i ove godine odlučila na pokroviteljstvo ponudom svojih pića. Agencije AZM Politrip Travel, Fun Factory i Jungle Tribe odlučile su najboljim studentima u pojedinim sportovima podijeliti i bogate nagrade popustima na putovanja ili besplatnim putovanjima, a financijsku pomoć za organizaciju odbor duguje matičnim fakultetima – Hrvatskim studijima, Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu te Fakultetu prometnih znanosti, ali i Studentskom centru. Organizacijski odbor Kampusijade uz pomoć Hrvatskih studija uspio je osposobiti novu internetsku adresu na kojoj se sada nalaze cjelovite informacije vezane uz samu manifestaciju, kao i svi detalji oko prijava.

Prijave su otvorene od 15. travnja do 5. svibnja 2016. godine.


Kampusijada 2016.Znanstveno učilišni kampus Borongajnatjecanjesportovibogate nagradeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se