Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Udruga studenata Međimurja poziva vas na feštu u Club Roko

MojFaks | Događanja, 01.03.2017.Udruga studenata Međimurja poziva vas na feštu u Club Roko

Većina studenata ovih se dana vraća u Zagreb jer započinje ljetni semestar, a samim time dolazi nam i sezona studentskih zabava. Ovaj je put riječ o Međimurskoj fešti.

Udruga studenata Međimurja poziva Međimurce, ali i sve ostale studente, u petak 3. ožujka u Club Roko da zajedno proslave kraj ispitnih rokova i pripreme se za uspješan početak novog semestra. Sve zajedno zabavljat će Tamburaški sastav Lajk.

Karte možete nabaviti od utorka do petka u Studentskom centru po cijeni od 20 kuna, a na ulazu u Roko cijena je 30 kuna. Osim kupnje ulaznice za feštu, svi zainteresirani mogu se tih dana i učlaniti u Udrugu studenata Međimurja koja širokih ruku dočekuje svakog novog člana.


foto: Facebook@Udruga studenata Međimurja

Posebnost ove fešte je i organizirani prijevoz za sve međimurske studente koji ne studiraju u Zagrebu. Naime, uz potporu Međimurske županije organiziran je prijevoz autobusom iz Čakovca i nazad.

Za sve detalje pratite Facebook stranicu Udruge studenata Međimurja i zabavite se uz još jednu nezaboravnu Međimursku feštu!

PR tekst


Udruga studenata MeđimurjaClub RokoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se