Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Uhvatite ga za riječ: Mirko Filipović u ringu sa studentima zagrebačke Ekonomije

MojFaks | Događanja, 14.03.2017.Uhvatite ga za riječ: Mirko Filipović u ringu sa studentima zagrebačke Ekonomije

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu novu sezonu svog 'Uhvati me za riječ' u kojem će poznati ljudi s hrvatske glazbene, sportske i showbizz scene govoriti o tome što su oni htjeli da im je netko rekao za vrijeme studentskih dana.

Ovu tromjesečnu sezonu predavanja "Uhvati me za riječ" otvara poznati K-1 i MMA borac Mirko Filipović i to 16. ožujka u 18 sati u Kongresnoj dvorani na zagrebačkoj Ekonomiji. Kako piše na samom opisu događaja, valja se podsjetiti da je Cro Cop, osim sportaš, ujedno i bivši pripadnik Specijalne policije – ATJ Lučko što znači da ima puno iskustva na različitim poljima života.

Za početak, svi znamo da je puno puta pao te se još brže ustao, a studentima će pričati o tome gdje je pronalazio snagu za borbu, kako je dobio svoj nadimak i slično. Kako bismo čuli više o ovom događaju iz prve ruke razgovarali smo s Antonijom Domšić, voditeljicom odnosa s javnošću i MKT tima Debatnog kluba Zagreb.


Izvor: Facebook@Debatni klub EFZG

"Ove godine s predavanjima 'Uhvati me za riječ' led probija Mirko Filipović, a on je i najbolji za to jer je pravi borac i tom mišlju smo se vodili kada smo razmišljali o tome tko bi mogao biti prvi. Jako nam je drago da jedno veliko ime otvara naš projekt koji je prošle godine bio jako uspješan te smo jako zadovoljni. Predavanja će biti svaki četvrtak na Ekonomskom fakultetu, a gostovat će neka prominentna osoba koja će pričati o svojim iskustvima i o teškoćama na koje je nailazila. Važno je studentima pokazati da treba ići dalje unatoč problemima i to im može poslužiti kao motivacija", otkriva Antonija.

Druge ličnosti još nisu potvrdile gostovanja na ovim predavanjima pa nismo mogli saznati koga sve studenti mogu očekivati, ali po svemu sudeći bit će ovo vrlo zabavno iskustvo za svakog posjetitelja predavanja "Uhvati me za riječ". Više o događaju možete saznati ovdje.

Ivana Petrić
foto: YouTube


Mirko FilipovićDebatni klub EFZGUhvati me za riječKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se