Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pivske ljetne noći

03/07

Pivske ljetne noći

Party

Charlie bar , Rijeka

Datum i vrijeme: 03.07.2011. u 21:00 do 15.07.2011. u 00:00
Lokacija: Charlie bar , Rijeka

Lagani vjetrić ti mrsi kosu, temperature su porasle, cure su već dobrano u kratkim haljinicama, ljeto evo, samo što nije... Hm, ali nešto nedostaje. Što bi to moglo biti?

Mi znamo! Ali vi nemate pojma?!

Pazi ovako.
Dobar stari i svima znan Charlie bar, na svima poznatoj adresi u samom centru Rijeke, na Koblerovom trgu nudi vam da se nakon napornog radnog dana okrijepite pivicom ili radlerom po cijeni od samo 10 kn na Pivskim ljetnim noćima!

Pivske ljetne noći powered by Karlovačko trajati će punih mjesec dana (od 15. lipnja do 15. srpnja), apsolutno svaki dan u tjednu s početkom u 16 sati!

Svaki tjedan očekujte sve bolji program i osvojite hebene nagrade.

I sada da utvrdimo ovo vrlo kratko gradivo.
Dok lagano fontanica na Koblerovom teče i stvara milozvuke tako da ćete se osjećati u najmanju ruku da ste prvi red do mora gdje nema dječurlije koja vrišti i koja vas prska vodom dok vi uživate, u društvu ekipe sa posla ili još bolje, dobrog komada navratite u Charlie bar i osvježite se ledenim radlerom ili pivicom koja u ove tople dane izvrsno prija!

Nirvana u samom centru grada, piva skoro džabe, a osjećaj neponovljiv! Vidimo se u Charlie baru!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se